Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška odluka

Majka proglašena čudovištem jer je pri porodu odlučila spasiti svoj život, a ne bebin...

shutterstock
03.01.2020.
u 10:51

Odlučila je tko treba preživjeti ako se tijekom porođaja dogode komplikacije, a neki to nisu dobro prihvatili.

Trudnoća i rođenje posebni su doživljaji za svaku ženu, ali neke žene u trudnoći i prilikom poroda mogu doživjeti komplikacije zbog kojih je ugrožen život majke ili bebe.

Iako se većina žena priprema za moguće probleme, uvijek je teško kada se za vrijeme porođaja mora odlučiti hoće li preživjeti majka ili dijete.

Jedna majka svoju odluku odlučila je podijeliti na Redditu.

Ona je na svom profilu napisala: "Tijekom svoje prve trudnoće doznala sam da ću za druge trudnoće morati ići na carski rez. I to me nije smetalo, samo sam htjela da mi se dijete rodi zdravo. Ali uvijek postoje dodatne komplikacije."

"Prije odlaska u bolnicu razgovarala sam sa svojim suprugom, u slučaju da mora izabrati tko će preživjeti, da izabere mene."

Srećom, tijekom porođaja nije bilo nikakvih komplikacija i dijete se rodilo zdravo. Ali sada, kada je majka trudna s trećim djetetom, u istoj su situaciji.

Njeni prijatelji rekli su joj da je čudovište jer je rekla svom mužu da ubije vlastito dijete i da treba bolje razmisliti prije porođaja.

No više od 2000 korisnika na Redditu složilo se s njom, rekavši kako se drugo dijete uvijek može roditi, ali druga majka ne može, piše Mirror.

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
11:26 03.01.2020.

Razumna odluka,Troje djece bez majke?

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
12:48 03.01.2020.

Odluka nije laka kako god odlučila i nije na nikome da gura svoj nos.

EU
eugenkak
12:17 03.01.2020.

kakv bezvezni neintelegentan clanak stvarno na razini Seseljeve intelegencije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije