Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivala ovo

Majka pomaknula sinov krevet i ostala šokirana stvarima koje je pronašla iza njega: 'Ovo je odvratno'

TikTok
26.07.2021.
u 11:32

Tijekom preuređenja njegove sobe pronašli su smeće koje je nakupljao iza svog kreveta, a reakcija njegove majke brzo je postala viralan hit.

Većina ljudi tvrdi da mala djeca stvaraju najveći nered, ali jedna majka dokazala je da tinejdžeri mogu biti jednako loši. Jedina razlika je u tome što mnogi roditelji ne znaju što njihovi tinejdžeri rade u svojoj spavaćoj sobi pa je puno lakše izvući se od pospremanja.

Jedna majka na društvenim mrežama podijelila je video u kojem je pokazala kako preuređuje sobu svog sina tinejdžera, ali, kako piše The Sun, video je postao viralan zbog njezina otkrića.

Milenijalci su jako loši u obavljanju kućanskih poslova: Zahod čiste jednom mjesečno!

1/6

Naime, ona je pomaknula njegov krevet dalje od zida te iza njega pronašla odbačeno smeće, prazne vrećice od mnogobrojnih slatkiša i grickalica. Svaki put kada je njezin sin jeo nešto što ne smije, smeće je gurnuo iza kreveta, a ona nije mogla vjerovati koliko mu je spavaća soba zapravo prljava.

Njezin video brzo je postao viralan na TikToku, gdje je prikupio više od 17,6 milijuna pregleda i 1,7 milijuna lajkova, a mnogi nisu mogli vjerovati koliku je količinu smeća nakupio njezin tinejdžer. “Moja majka bi me zakopala s tim smećem”, komentirala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik samo rekao: “Ovo je odvratno.”

@amandanighbertrd

When is the last time you cleaned under your teenagers bed?!! ##boys ##teenagers

♬ Oh No - Kreepa
 

Komentara 5

5S
505.scrtom
14:31 26.07.2021.

pa kada je ta supermama pogledala zadnji puta iza kreveta, valjda nikada, ne stigne valjda s cigaretom u zubima i mobitelom u rukama

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
12:30 26.07.2021.

Djeca su ogledala roditelja, no ništa me ne čudi što proizlazi iz te otočne tvorevine

TO
TORQUEMADA
12:13 26.07.2021.

E mama, mama! Pa nisi roditelj samo kad treba pokrečiti stan! Valjda odgajaš i pratiš život svoje djece svakog dana! No neki roditelji i nisu baš dorasli toj svojoj ulozi. I umjesto da se pokriju ušima od srama kakvi su roditelji, oni još to objavljuju na društvenim mrežama... Baš duhovito! Kad sljedeći put bude krečila, vjerojatno će naći nekog sasušenog junkyja sinu pod krevetom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije