Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajoj

Majka polizala sladoled svoje kćeri, a nije ni slutila za što ga je malena 'koristila'

16.08.2019.
u 12:58

Amerikanka Sidney Anderson naučila je na teži način zašto se hrana nikada ne bi smjela dijeliti s djecom.

Mlada mama pojela je sladoled kćeri Blakely, a slučajno je otkrila kako je Blakely njime obrisala stražnjicu, piše Daily Mail. Sve je podijelila na svojoj Facebook stranici "Someone hold my beer." 

Kada je Sidney počela lizati sladoled, primijetila je da je kći čudno gleda pa ju je pitala što nije u redu. Blakely je samo pitala je li joj sladoled ukusan.

"Tada sam se preplašila jer nisam znala što se dogodilo. Možda joj je sladoled ispao iz ruke na pod u njezinoj sobi pa se sada boji priznati. Stajale smo tako i gledale jedna u drugu i u sladoled. Onda je odjednom rekla: 'Slučajno sam obrisala guzicu njime.' 
Kako? Sa sladoledom koji sam upravo pojela? Nije mi bilo jasno pa sam je upitala: 'Kako slučajno obrišeš stražnjicu sa sladoledom i zašto si mi dala da ga pojedem?'

Pogledala me mrtvo-hladno i rekla: 'Krivom sam se rukom obrisala, ali samo sam piškila, mamice.' 
Neka netko odvede ovu djecu. Ne mogu ih više podnijeti. Ako me netko treba, ispirem usta."

Objava ima oko 185 tisuća komentara i podijeljena je 283 tisuća puta. Druge mame napisale su kako one upravo iz tog razloga ne jedu poslije svoje djece, a neke su imale slična iskustva.

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
zadar1
16:43 16.08.2019.

vl sam sebe nadmasuje....

KO
Kora
15:20 16.08.2019.

Veli da je mala sladoledom "obrisala guzicu" te da je "samo piškila". Dosta je to konfuzno, zašto je - naime - nakon piškenja brisala krivi organ?

JA
Javnodobro
15:35 16.08.2019.

Meni to malo vuče na loše laži i privlačenje pozornost... a opet moguče. Haha...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije