Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što je normalno

Majka pokrenula raspravu na internetu: Kao da jedemo WC papir!

WC papir
Foto: Thinkstock
09.06.2019.
u 22:45

Jedna je majka objavila kako njezina tročlana obitelj potroši devet rola WC papira tjedna te se zapitala je li to previše

Bez toaletnog papira mnogima je teško zamisliti život, a jedna je majka potaknula čitavu raspravu na internetu o tome koliko je WC papira tjedno normalno koristiti.

Žena pod imenom Sue na forumu Netmums objavila je kako njezina obitelj tjedno kupi pakiranje od devet rola WC papira i potroše. Napisala je da u njenom kućanstvu žive tri odrasle osobe, jedan muškarac i dvije žene. Prema jednom istraživanju čije rezultate je objavio jatrgovac.com, navike kod Hrvata pokazuju kako se na WC papir troši sve više. Kada je riječ o neprehrambenim proizvodima za kućanstvo, deterdženti za pranje rublja ostvaruju 0,6 posto manju prodaju, manju prodaju imaju i šamponi, zubne paste i dezodoransi, no rast od 2 posto bilježi toaletni papir (uz prosječno 3 posto više cijene), kuhinjski ručnici 3 posto, te sredstva za čišćenje.

Što vi mislite, koliko WC papira je previše?

Samo 12 posto muškaraca u Hrvatskoj svaki dan obavlja kućanske poslove:

 

 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
08:43 09.06.2019.

Ne trose trevise papira, nego previse seru.

Avatar Dumen
Dumen
06:23 10.06.2019.

Treba više koristiti četku za WC, papir je trošak i zagađuje okolinu.

Avatar Mile voli disko
Mile voli disko
08:48 09.06.2019.

Sve zavisi kakve su role papira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije