Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPROBAJTE VEĆ DANAS!

Majka otkrila trik kojim će na konopac za sušenje stati više odjeće: Trebate samo jednu stvar!

Tik Tok@capricesmum
10.08.2022.
u 14:30

Osim na prostoru, uštedjet ćete i na vremenu, jer će predmeti biti spremni za odlaganje u ormar čim se osuše

Svi smo se sigurno više puta susreli s problemom manjka mjesta na sušilici ili konopcu za sušenje rublja. To je frustrirajući problem, pogotovo kada imate više rublja koje morate oprati i osušiti u jednom danu. No, jedna mama na Tik Toku je podijelila odlično rješenje za taj problem.

Kako piše Mirror, ovim trikom uštedjet ćete na prostoru, a potrebna vam je samo vješalica na koju inače stavljate odjeću u ormar.

Nikada nemojte prati rublje na 30 ili 40 stupnjeva i to zbog vrlo ozbiljnog razloga! 

1/8

Dakle, sve što trebate učiniti je staviti svoju odjeću na vješalice kako bi mogla sušiti se viseći na konopcu, kao što bi visjelo i u ormaru. Osim na prostoru, uštedjet ćete i na vremenu, jer će predmeti biti spremni za odlaganje u ormar čim se osuše.

- Radi li još netko ovo? Stavljam sve predmete na vješalice, a onda između njih stavim i kvačice kako bih spriječila klizanje vješalica, te kako bi između odjeće bilo dovoljno mjesta - rekla je korisnica @capricesmum, u svome videu.

Korisnici koji su pogledali video bili su oduševljeni maminim trikom, a mnogi su rekli da se čini toliko jednostavno sada kada razmisle, ali da im to samima nikada ne bi palo na pamet. 

@capricesmum Just thought I’d share 🧺 #hack #lifehack #learnontiktok #laundryhack #laundrytips #sahm #fyp ♬ Taste It - Ikson

- Ne, ja to ne radim, ali od sada definitivno hoću - napisala je jedna korisnica.

"Kakva fantastična ideja! Odmah ću isprobati", komentirala je druga, a treća je dodala: "Dugo nisam vidjela ovako dobar trik za neki kućanski posao."

Neki korisnici su istaknuli da sušenje odjeće na vješalicama općenito ima puno prednosti, a jedna od njih je i da to automatski znači manje peglanja, što je poprilično dobar razlog da isprobate ovaj trik.   

Znate li što sve možete sa sodom bikarbonom? Ovih će pet stvari besprijekorno očistiti:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije