Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrijte i vi

Majka pokazala što se u mnogim kućanstvima zaboravlja očistiti: 'Šokirana sam količinom smeća'

shutterstock
15.12.2020.
u 15:30

Stručnjaci za čišćenje također su podijelili koje druge stvari se često zaboravljaju očistiti u kućanstvu

Svatko ima mjesto u kući koje često zaboravlja očistiti, a jedna majka podijelila je fotografije svog mjesta te upozorila druge o važnosti detaljnog čišćenja kućanstva. Majka, Jody Allen, na svom Facebook profilu podijelila je fotografije svog kauča, a one su zgrozile mnoge, kako prenosi Daily Mail.

Naime, Jody je svoje sinove ostavila kod bake kako bi dubinski očistila svoju kuću, a kada je podignula jastuke na kauču ostala je u šoku. Ispod njih skupilo se starih komadića hrane, smeća, raznih dječjih igračaka i mnogo druge prljavštine.

Soda bikarbona može učiniti `čuda` no nemojte je koristiti za ovo...

1/6

Foto: Daniel Pavlić

Međutim, nakon dijeljenja fotografija na društvenim mrežama, Jody je otkrila da nije jedina. Mnogi drugi roditelji podijelili su fotografije svojih kauča te otkrili kako se nalaze u istom problemu sa svojom djecom. - Ova objava me toliko usrećila jer sad shvaćam da je moje kućanstvo sasvim normalno - jedan je od mnogobrojnih komentara.

Stručnjaci za čišćenje također su podijelili koje druge stvari se često zaboravljaju očistiti u kućanstvu, a one uključuju kvake na vratima, prekidače svjetla, ali i tuševe, za koje mnogi smatraju ‘da se čiste sami’.

Tko namjerava okititi bor ranije? Uz ovaj trik lampice vam se više nikada neće zapetljati, a i izgledat će bolje:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije