Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte ih

Majka podijelila recept za jednostavne i odlične grickalice gotove za 15 minuta

Facebook
11.03.2020.
u 07:00

Njena djeca obožavaju ovakve grickalice, a ona je otkrila jednostavan način pripreme.

Jedna majka dobila je pohvale i oduševila ljude svojim jednostavnim receptom za ukusne i brzinske grickalice savršene za dječju užinu. Sve što vam je potrebno je lisnato tijesto, sir i šunka, a sve je gotovo za svega petnaest minuta, prenosi Daily Mail.

Pogledajte hit recept Zagrepčanke za kruh koji svakome uspije:

"Lisnato tijesto od šunke i sira - stvarno jednostavan recept za brzinski doručak ili užinu u školi", napisala je majka na svojoj objavi. Također je rekla da ova grickalica ima okus poput onih svježih iz pekara, što njena djeca obožavaju.

Kako biste napravili ovu grickalicu, prvo lisnato tijesto narežete na kvadrate, a zatim na njega posložite komade šunke i sira. Nakon toga spojite dijelove tijesta dok se ne dodiruju, a sve pecite petnaest minuta u pećnici na 200°C.

Foto: Facebook/RTL

Korisnici Facebooka bili su oduševljeni koliko je recept jednostavan, a stvarno ukusan. "Mljac! Hvala na dijeljenju, definitivno ću ovo probati", glasio je jedan komentar, dok se drugi složio: "Vau, kakva jednostavna, ali sjajna ideja. Hvala, ovo će postati svakodnevica u mojoj kući." Drugi su, pak, bili oduševljeni jer će uštedjeti novac: "Moja kćer voli ovakve kupljene grickalice, ali one koštaju oko 25 kuna. Stvarno ću uštedjeti."

Upoznajte gospodina koji već 47 godina peče kestene na Cvjetnom trgu:

Ključne riječi

Komentara 3

NA
navijeke
14:10 30.03.2020.

@mare, u to isto lisnato tijesto pokušaj baciti najobičniju paštetu pomiješanu s sitno kosanim kiselim krastavcima i napravi kiflice. To nije hrana koju će reklamirati Ramsey, ali za grickanje je dušu dala..

KA
Kana
20:22 25.03.2020.

Nisu svi kao vi veliki kuhari , neki vole brzo i jednostavno, zbog takvih se i daju takvi recepti, njima su dobri, a vama ne trebaju, pa ne znam šta vas tu nervira.

MA
mare0801
16:03 11.03.2020.

Ne mogu doći sebe radi dvije stvari. Prvo, da ovo netko može objaviti kao recept, drugo, da postoje ljudi koji se ovim oduševljavaju. Stvarno živimo u doba "invalida", i što nije objavljeno na internetu, i ne postoji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije