Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima dobar razlog

Majka petero kćeri oduševila mnoge: 'Odgajam svoju djecu tvrdeći da nevinost ne postoji'

TikTok
02.03.2021.
u 09:30

Iako je svoj video započela rekavši da zna da će dobiti puno mržnje i osuda zbog svog mišljenja, dogodilo se upravo suprotno

Cayce LaCorte, 40-godišnja spisateljica iz Charlestona u Južnoj Karolini, otkrila je da svoje kćeri, u dobi od sedam do 16 godina, odgaja govoreći da je seks bitan, ali da ‘nevinost' ne postoji, a njezin razlog oduševio je mnoge, kako piše Daily Mail.

U viralnom videu na TikToku objasnila je da je nevinost samo 'patrijarhalni koncept koji se koristi za kontrolu žena' te da, iako želi da njezine djevojke na seks gledaju kao na posebnu stvar, prvi put kad ga imaju ne bi trebalo doći do dodatnog pritiska ili osuđivanja.

Majka u kamionu svoga sina pronašla ogromnog pauka, ostala u nevjerici:

1/2

- Odgajam svoje kćeri da nevinost ne postoji. To je patrijarhalni koncept koji se koristi za kontrolu žena i nema nikakvu drugu svrhu osim da se žene osjećaju loše zbog sebe. Samo zato što ‘izgubite nevinost’ u nekom trenutku vašeg života, to vam ne mijenja vrijednost, ne mijenja vas ni tko ste. Seks je važan. To je velika stvar i uvijek bi trebao biti velika stvar. To nema nikakve veze s vašim prvim putom - ispričala je u svom videu.

Iako je svoj video započela rekavši da zna da će dobiti puno mržnje i osuda zbog svog mišljenja, dogodilo se upravo suprotno - korisnici društvenih mreža su je pohvalili. Njezin video prikupio je više od 500 tisuća lajkova, a mnogi su bili oduševljeni njezinim konceptom.

@book_mama

#stitch with @nevadashareef #virginityisamyth #madmoms #fuckthepatriarchy

♬ original sound - Your Mom
Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Edgedancer
Edgedancer
11:17 02.03.2021.

Nevinost se ne gubi. Ona se daje. Hoće li je netko ostavit kraj puta ili će je dati nekom tko mu je važan, opet je pravo izbora. Ne znam koliko su sretnije ili ne jedne i druge, ali znam da druge cijeniš ili ne cijeniš po tom kako se prema sebi odnosiš. Nije nevinost tuđa i ne gubi se, nego daje.

LJ
Ljudeman
12:00 02.03.2021.

Naravno da je dobila lajkove. Tko se ne bi veselio takvim kćerkama..

MK
mksdk
12:26 02.03.2021.

"Samo zato što ‘izgubite nevinost’ u nekom trenutku vašeg života, to vam ne mijenja vrijednost, ne mijenja vas ni tko ste." - Mjenja vam vrijednost, mjenja vas i mjenja tko ste. Statistike su neumoljive.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije