Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
149 1°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • momakdecko:

    Ma kakvo kuhanje, bilo koliko se skupilo kamenca dovoljno je da dno se prekrije octom i zavisno od kolicine kamenca od nekoliko minuta do mozda pola sata i tako na hladno, bez kuhanja, sav kamenac ce se razgradit. A da ... prikaži još! neko kamenac struze i tako ostecuje posudu prvi put cujem, to je suludo, to je u rangu onih koji ne znaju niti jaje na oko pofrigat. A vama je to udarni kuhinjski trik, sacuvja nas boze

  • alfagt2015:

    hahaha liomunska kiselina je jeftinija i 900 posto bolja nego limun.koja je to bundeva tek sad otkrila

  • ZA DOMOVINU:

    Topla voda je izmišljena davno, davno. A ovo što vi pišete zna vjerojatno svaka žena.

Još iz rubrike Lifestyle

Fotografkinja iz Londona

Žena otkrila: 'Bila sam usamljena, ali sada imam društvo - lutku na napuhavanje'

Poliklinika Mazalin
PROMO

Poliklinika Mazalin implementira digitalizaciju u sve segmente poslovanja

Good Food na veganski način
PROMO

Good Food na veganski način: Sedam jela zbog kojih ćete poželjeti (p)ostati vegan