Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiv trik

Majka otkrila kako je prevarila svoju kćer (6) da prespava Novu godinu

shutterstock
02.01.2020.
u 12:00

Ova 25-godišnja majka otkrila je kako je za Novu godinu prevarila svoju šestogodišnju kćer da ode ranije spavati kako bi ona mogla ići van proslaviti Novu godinu.

Svaki roditelj zna kako je imati malo dijete na Novu godinu. Vi želite slaviti sa svojim prijateljima, piti alkohol i jesti finu hranu.
 Ali kada imate dijete, sve se to promijeni, jedete hranu koju vaša djeca vole, ne pijete alkohol i morate ih zabavljati cijelu noć.

Jedna pametna mama dosjetila se kako da sa svojom kćeri proslavi Novu godinu na svoj način, piše Mirror.

Na Staru godinu namjestila je vrijeme na svim satovima u kući da pokazuju četiri sata ranije pa je njena kći proslavila Novu godinu u 20 sati umjesto u ponoć.

Zatim ju je stavila u krevet i proslavila Novu godinu sa svojim prijateljima i s puno alkohola. Kaže da se odlično zabavila, ali osjećala se pomalo krivo jer je prevarila kćer.

Kada je podijelila svoju priču na internetu, neki su bili oduševljeni, dok su joj drugi govorili da nije dobra majka jer ne želi provoditi vrijeme sa svojom kćeri. Biste li vi iskoristili ovaj trik za sljedeću Novu godinu?

Ključne riječi

Komentara 6

BE
Bela
15:12 02.01.2020.

Da, stvarno glupost od članka. Što znači MORATE zabavljati svoju djecu? MORATE jesti što oni jedu??? Kakvi su to savjeti? pa i ja sam bila (davno) mala, ali nikome nisu padale na pamet ovakve gluposti. Djeca su išla u krevett u 8 sati, uvijek, bez obzira na datum i slušala su starije. I nisu odrasla neurotični kreteni

BO
Bojnik
14:23 02.01.2020.

Vjerojatno u uzoj konkurenciji za najgori clanak u ovoj tek zapocetoj godini.....ovo je dno.Kad pomislim da nize nemoze vi me razuvjerite.

JO
Johny5
16:43 02.01.2020.

Ako se po večernjem dan poznaje čeka nas gomila gluposti i retardiranih tekstova. Moramo jesti ono što djeca vole?! Evo čokolino jedemo oko ponoći

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije