Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hoćete li probati?

Majka otkrila genijalan trik za kojeg kaže da jednostavno uklanja dječje "crteže" sa zidova

Facebook/ Jessica Hard
12.02.2020.
u 12:07

Svaki roditelj ima svog malog 'umjetnika' koji za svoje platno koristi zidove po kući, a ova majka otkrila je novi trik kako očistiti njihova 'umjetnička djela'.

Jessica Hard iz Oregona na svom Facebook profilu podijelila je trik koji je saznala na Googleu, a to je da 'umjetnička djela' mališana na zidu može ukloniti s malo majoneze. Objavila je video u kojem pokazuje kako malo majoneze miče plavu bojicu sa zida, a zid ostaje čist i bijel kao da je ponovno pobojan, prenosi Daily Mail.

Njena objava podijeljena je više od sto tisuća puta, a Jessica je napisala ovako: "Znači ako staviš majonezu na bojice na zidu, stvarno ih makne. Trik za roditelje! To je stvarno ludo." Brzo su se javili i drugi roditelji u komentarima koji su zahvaljivali Jessici na triku i izražavali svoje oduševljenje nakon probavanja trika.

"Danas ću hodati po kući sa staklenkom majoneze u ruci", napisala je jedna korisnica, dok je drugi korisnik rekao kako sada ima želju pošarati svoje zidove samo da isproba ovaj trik. Neki nisu bili baš oduševljeni i rekli su kako trik funkcionira, ali ostavlja masne ostatke na zidu. "Također ostavlja velike masne naslage na zidu. Naučila sam ovo na teži način" podijelila je svoje nezadovoljstvo jedna korisnica.

Ostaje samo na roditeljima hoće li isprobati ovaj trik i provjeriti funkcionira li stvarno stavljanje majoneze na zidove u micanju bojica. Iako Jessica u videu pokazuje kako je ovo savršen trik, treba napomenuti da bi micanje majoneze sa zidova moglo biti teško i komplicirano, a može i ostaviti masne mrlje.

Pogledajte što vaš dom govori o vama:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije