Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajno!

Majka otkrila genijalan trik: Evo kako ćete svaki put znati kada vam djeca lažu

TikTok
03.08.2021.
u 07:00

Tvrdi kako njezin trik gradi povjerenje između djece i roditelja, ali da najbolje djeluje kada su djeca mala

Odgoj djece nije lak zadatak. Biti roditelj stalno predstavlja nove izazove, a mame i tate uvijek traže nove načine kako osigurati da njihova djeca odrastu u dobre ljude.

U novom TikTok trendu, roditelji dijele najkorisniju laž koju su rekli svojoj djeci, a jednoj mami je njezin smiješni trik onemogućio da je djeca lažu bez da ih netko uhvati, kako piše Mirror.

Mama Victoria je objasnila da je svojoj djeci rekla da odrasli mogu vidljivo reći kada dijete laže. "Rekla sam svojoj djeci da kad lažu, na čelu im se pojavi zvijezda koju samo odrasli mogu vidjeti. Pa kad god mi lažu, pokriju čelo", rekla je u svom videu.

@mombarrassed5

##stitch with @kat_morgan ##momsoftiktok ##parentsoftiktok ##parentinghacks

♬ original sound - Victoria

Video je postao viralan s preko 22,3  milijuna pregleda, 4,3 milijuna lajkova i 20 tisuća komentara. Mišljenja su bila podijeljena, a komentari su bili različiti. Neki su roditelji dijelili vlastite roditeljske bijele laži, a drugi raspravljali o korisnosti njezine metode.

U drugom videu dodala je: “Zvijezda je alat koji će pomoći vašoj djeci da prepoznaju kada lažu i zašto moraju priznati svoje laži. Upotrijebite ovaj zvjezdani trik dok su vaša djeca mala, na taj način ćete znati kada lažu i možete im pomoći da priznaju laž."

"Nemojte koristiti ovaj trik za stvaranje straha kod svoje djece. Ako ste trik upotrijebili na ispravan način, izgradit ćete povjerenje jer znaju da vam mogu reći istinu i da kad to učine, neće biti kažnjeni za nju.

Majka na udaru kritika nakon što je objavila što je učinila za svog 30-godišnjeg sina:

1/2
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije