Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zanemarujte

Majka objavila video i upozorila roditelje: Ako beba ovako čudno diše, odmah idite na hitnu

Facebook/Screenshot
05.11.2020.
u 12:30

Uvlačenje rebara tijekom disanja znak je da s bebom odmah morate u bolnicu.

Blogerica i mama djevojčice Charlie O'Brien objavila je nedavno video jedne situacije koja se dogodila prošle godine kako bi upozorila roditelje da odmah odu liječniku u takvoj situaciji.

Naime, njezina kći Luna jedan dan samo je prestala plakati. Cijelo vrijeme bila je jako tiha, što nije bilo uobičajeno za bebu staru tek četiri tjedna. "Promatrala sam je kako spava i uočila da ne diše pravilno. Skinula sam joj robicu i imala što vidjeti", rekla je mama.

Beba je disala iz trbuha, a prsni koš jedva se micao. Uvlačenje rebara tijekom disanja znak je da s bebom odmah morate u bolnicu. Ondje su Charlie otkrili da malena Luna ima bronhitis i da je razina kisika u njezinim plućima jako niska. "Na sreću, nakon što su ju stavili cijelu noć na kisik, oporavila se."

Pogledajte video:

Charlie je video odlučila objaviti sada kako bi upozorila roditelje da posebnu pažnju posvete bebama jer stiže sezona prehlada, gripa, virusa i kašlja, prenosi The Bump.

"Jučer sam vidjela ovaj video i zahvaljujući njemu doznala sam što je sinu koji je već nekoliko dana bolestan", tvrdi jedna žena. Osim nje, mnogi su zahvalili Charlie što je ovo podijelila.

"Hvala na upozorenju. Bebe ne mogu opisati simptome, ali ovaj video olakšao je roditeljima da ih uoče na vrijeme", kaže još jedna osoba.

Novorođena beba uspjela preživjeti pošto su joj nakon pretjeranog plača kolabirala oba plućna krila:

1/4
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije