Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPOZORENJE

Majka objavila šokantno upozorenje: Znate li što je ovo na snimci?

Rendgen
14.03.2018.
u 13:05

Angela je putem svog bloga koji se zove Finlee and Me, htjela podići svijest o tome što sve roditelji daju djeci za jelo

Angela Henderson, blogerica i majka, podijelila je fotografije rendgenske snimke kao upozorenje ostalim roditeljima. Angela je putem svog bloga koji se zove Finlee and Me, htjela podići svijest o tome što sve roditelji daju djeci za jelo. Iako se slučaj dogodio još lani, nije zgorega ponoviti gdje sve vrebaju opasnosti.

Zabrinuta majka želi podići svijest o opasnostima gušenja kod male djece. Na rendgenskoj snimci vidi se kako se grožđe nalazi u dišnom putu. Također, napisala je: "Ova slatka duša morala je biti operirana pod općom anestezijom kako bi se uklonilo grožđe. Vrlo je sretna što je dio njezina dišnog puta bio otvoren, inače je ovo moglo završiti vrlo loše."

 

Prema pisanju news.com.au, rekla je roditeljima da trebaju biti oprezni s voćem i da ga izrežu na manje komade prije nego što ga daju djeci. Prema Archives of Disease in Childhood grožđe je treći uzrok gušenja hranom kod djece. Prva dva razloga gušenja kod djece su uzrokovana hot dogovima i slatkišima. 

 

 

Komentara 2

MI
Milkica
14:38 14.03.2018.

"Prva dva razloga gušenja kod djece su uzrokovana hot dogovima i slatkišima. " Prva dva razloga uzrokovana su...??? Odličan članak, odlična lektura.

Avatar dras32
dras32
14:24 14.03.2018.

Razumijem sto su klik bajt clanci i zasto ih objavljujete ali bar se potudite pa to lektorirajte. Opca moze biti anestezija, anesteteci su tvari za anestezeiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije