Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
`Prodala sam dušu`

Majka koja ne zna kuhati provela 11 sati pripremajući obroke za svoju djecu

Foto: Facebook
13.02.2019.
u 11:02

Australka je uz fotografiju napisala kako inače ne kuha, a pripremljeni paketići trebali bi poslužiti za idućih nekoliko tjedana.

Jedna je majka objavila na društvenim mrežama fotografiju hrane koju je pripremala čak 11 sati za svoje dvoje djece koja idu u školu i vrtić.

Australka je uz fotografiju paketića napisala kako inače ne kuha, a pripremljeni paketići trebali bi poslužiti za idućih nekoliko tjedana.

Naravno, sve što je pripremila zamrznut će i odmrzavati po potrebi, a navela je i kako je zbog ovog ekstremnog poteza pripreme hrane "prodala svoju dušu".

Mnogi su je prozvali "super mamom" i oduševili se njenim organizacijskim vještinama na kojima su joj mnoge majke pozavidjele. 

Foto: Facebook/RTL
Foto: Facebook

Ova je Australka svojoj djeci pripremila 60 pizza-rolica, 28 sendviča, paketiće s voćem, ali i kekse za desert.

Kombinirat će namirnice svako jutro kako bi svojoj djeci dala najbolju kombinaciju za obrok. 

"Inače uopće ne kuham tako da je ovo za mene bila svojevrsna misija koju sam trebala odraditi. Osjećam se kao da sam prodala svoju dušu", izjavila je za Mail online

Priznala je kako ne zna kakva će biti kvaliteta određenih namirnica nakon zamrzavanja jer to radi prvi put. Na njenu objavu ostavljeno je oko 850 komentara, a jedan od njih jest: "Ja provodim sate u kuhinji i nikada nisam ni blizu napravila ovoliku količinu obroka kao ti." 

Pogledajte i video Kako očistiti zagorenu tavu s pastom za zube u samo pet minuta

 

Komentara 1

NT
No_trouble
09:19 16.02.2019.

Zbilja se je nakuhala. Sendviči, keksići, voće... Danas svatko želi svojih 5 minuta slave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije