Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napuhunula se

Majka je pokušala napraviti tortu u obliku zlatne ribice, ali rezultat nije baš najbolji: 'Ne mogu se prestati smijati'

Shutterstock/Facebook
16.02.2021.
u 12:30

Iako svojoj djeci redovito peče razne kolače i torte u obliku životinja, ovaj put nije uspjela dobiti željeni oblik.

Svatko je barem jednom u životu pokušao napraviti zanimljivu tortu u obliku nekog posebnog predmeta ili životinje pa se nasmijao svojim lošim rezultatom. Jedna žena iz Malezije tako je nasmijala društvene mreže svojim pokušajem torte u obliku zlatne ribice, kako prenosi Daily Mail.

Naime, ova samouka slastičarka napravila je složenu tortu s puno sitnih detalja, poput ljusaka i peraja, ali kada ju je izvadila iz pećnice, dočekala ju je sasvim drugačija stvar.

Foto: Facebook/TS Auris

Prijatelju naručila tortu za rođendan pa u čudu gledala što su na njoj napisali:

1/2

Iako svojoj djeci redovito peče razne kolače i torte u obliku životinja, ovaj put nije uspjela dobiti željeni oblik. Njezina torta sasvim se napuhnula i postala samo jedan okrugli kolač koji je nekada nalikovao na ribu.

Foto: Facebook/TS Auris

Ona je svoj promašaj podijelila na Facebooku, gdje je brzo postala viralna i nasmijala ljude. - Ovo sam ja, prije i poslije karantene - našalila se jedna žena, dok je druga dodala: - Ja, poslije Božićnog ručka. -

Pogledajte kako se pripremala spektakularna izložba "Hrvatska svijetu"!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:53 16.02.2021.

loše jako lose

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije