Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila na Facebooku

Majka se iznenadila kada je izdojeno mlijeko promijenilo boju pa postala viralni hit

Mlijeko
Facebook
25.10.2017.
u 07:13

Ashlee Chase fotografirala je mlijeko koje je izdojila u razlici od tri dana i šokirala se kada je vidjela da je "novije" mlijeko poprimilo žutu boju.

Objava jedne dojilje postala je viralni hit na Facebooku ubrzo nakon objavljivanja. 

Ashlee Chase fotografirala je mlijeko koje je izdojila u razlici od tri dana i šokirala se kada je vidjela da je "novije" mlijeko poprimilo žutu boju. 

Liječnik joj je pojasnio da je žuto mlijeko "prilagođeno" nakon što je njen sin dobio visoku temperaturu pa su se i sastojci mlijeka prilagodili potrebama djeteta. 

Ashlee je stoga objavila fotografiju na Facebooku kako bi "dušebrižnicima" koji je prozivaju da je beba od  7 mjeseci već dovoljno stara da prestane s dojenjem, dala do znanja zašto je dobro dojiti. 

 

Objava je podijeljena gotovo 7.500 puta.

Majčino se mlijeko prirodno prilagođava dobi, potrebama, pa čak i spolu dojenčeta, a osobito je važno u prvim danima nakon poroda (kolostrum), ali i kasnije jer obiluje imunoglobulinima koji štite bebu od bakterija i virusa i pomažu u izgradnji imuniteta. Ako se dojenče razboli, majčino mlijeko postaje prirodni lijek jer  počinje proizvodnja konkretnih antitijela za specifičnu vrstu virusa ili bakterije.

Komentara 2

Avatar Upitnik30
Upitnik30
01:00 03.01.2018.

Koji dušebrižnici smatraju da bebu od 7 mj. treba prestati dojiti ako je majka u mogucnosti nastaviti.. najbolje mu je sa 7 mjeseci dati u dubokom ulju pohanu kplus svinjetinu iz 2006. godine..

JE
jedna
07:24 25.10.2017.

sta je sutra na redu i kakva nas dojenja cekaju ??? ili koja ce poznata i slavna sutra dojit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije