Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno ispričala

Majka izazvala burnu raspravu izjavom: 'Mrzim se igrati sa svojom kćeri jedinicom'

TikTok/Shutterstock
14.04.2021.
u 16:28

Njezin video prikupio je više od milijun pregleda te gotovo 200 tisuća lajkova

Biti roditelj donosi niz izazova i može biti prilično zamorno. Jedna je mama nedavno priznala da postoji određeni aspekt roditeljstva u kojem ona ne uživa i na društvenim mrežama je pohvaljena zbog svoje iskrenosti, kako prenosi Mirror.

U videu na TikTok-u, korisnica Lynn, koja objavljuje pod @backbraker_lynn, priznala je da mrzi igrati se sa svojom kćeri.

- Sinoć me kćer tražila da se igram s njom i mrzim to raditi. Vodit ću je u šetnju ili ćemo negdje nešto raditi, ali ne želim se igrati s tvojim Barbikama. No, osjećala sam se loše jer je jedino dijete pa sam pristala - započela je u svom videu. 

@backbreaker_lynn

Parenting is hard, even when it’s easy. The little things really are the big things. Who knew?! #momsoftiktok #parenting #10minutes

♬ original sound - Lynn Marie

- Uspjela sam. Sjela sam i igrala se s Barbikama nekih deset minuta, nije to bila velika stvar. Jutros je ustala, spremila se za školu i bila odličnog raspoloženja pa me pitala možemo li se opet igrati. Razmišljala sam samo ‘nee’, ali ona je rekla kako joj je bilo zabavno jučer sa mnom i to mi je slomilo srce. Ako vas dijete zatraži da se danas igrate, odvojite pet minuta i učinite to - zaključila je Lynn.

Njezin video prikupio je više od milijun pregleda te gotovo 200 tisuća lajkova, ali i izazvao burnu raspravu.

- Nemam djece, ali mi je grozno kada roditelji nisu iskreni o roditeljstvu. Hvala ti na iskrenošću - pohvalila ju je jedna djevojka, dok se drugi nisu složili: - Ovo me razljutilo. Kako ne shvaćaš da je tvoje jedino dijete sretno kada provodi vrijeme s tobom? -

Jedna majka samo ju je savjetovala: - Doći će dan kada se više neće htjeti igrati s tobom i onda ćeš se moliti da provedete vrijeme zajedno, pa sada cijeni ono što imaš. -

Sibirski haskiji su miroljubivi i zato idealni za one koji se pasa – boje:

1/4
Ključne riječi

Komentara 1

BE
berija
20:54 14.04.2021.

Mislio sam savjetovati da rodi još jedno pa neka se onda djeca igraju ali kad sam vidio fotografiju savjet glasi: prekriži noge i ne daj se mušku dirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije