Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Magniflex - Mali dućan (iz) snova ima veliko sniženje od -30% na madrace Magnistretch

Magniflex - Mali dućan (iz) snova
Foto: Promo
1/12
06.06.2018.
u 14:17

Magnistretch tehnologija – najbolje buđenje za vašu kralježnicu

Magnistretch je jedinstveni patentirani madrac u svijetu, bestseler tvrtke Magniflex, jedne od najvećih svjetskih proizvođača madraca i opreme za spavanje. Madrac Magnistretch je revolucionaran madrac koji je dizajniran na način da dekompresijom kralježnice pojačava dotok krvi između pršljenova te tako podmlađuje vaš cijeli organizam.

Patent Magnistretch je dizajniran i realiziran u suradnji s vodećim ortopedskim istraživačkim timom strojarskog fakulteteta u Zaragozi. Ova ekskluzivna i patentirana tehnologija rezultat je kompleksnog programa ergonomskog testiranja, kreirana s ciljem da ublaži bolove u vratu i leđima na način da nježno isteže kralježnicu tijekom spavanja. Ovaj madrac osigurava dugotrajan benefit za kralježnicu te smanjuje mišićne kontrakcije i nasjedanje pršljenova. Magnistretch tehnologija koristi pritisak težine tijela na specifično profiliranu jezgru madraca tako da ju pomiče u suprotnim smjerovima. Taj pokret nježno razvlači i dekomprimira kralježnicu te na taj način radi “stretching” kralježnice povećavajući razmak između pršljenova uz veći dotok krvi.

Benefit ovog modela, koji je u svijetu prisutan već nekoliko godina, konačno su isprobali i hrvatski kupci koji su prezadovoljni njegovim odabirom. Već dokazanu kvalitetu i učinkovitost ovog madraca na svakodnevni odmor Magniflex je nedavno potvrdio, nakon niza strogih testova, certifikatom ACA (American Chiropractic Association), najveće udruge kiropraktičara u Americi.

Osim pozitivnog učinka kod zdravih ljudi, a posebno kod sportaša i rekreativaca, ovaj madrac se pokazao izuzetnim i kod ljudi koji koji imaju ozbiljnih tegoba sa spavanjem, bolove u ramenima, kukovima i kralježnici. Skidiva i periva navlaka je izrađena od posebnog materijala Outlast®, razvijenog u suradnji s NASA-om za austronautska odijela, koji djeluje kao termoregulator i stabilizira temperaturu tijela spavača (protiv znojenja i pothlađivanja).

Odmor koji započinje ugodnom masažom, zdrav san koji daje energiju i buđenje bez bola – to može samo Magnistrech!

Ovaj model se proizvodi u 4 visine (23, 25, 30, i 35 cm) i tri stupnja udobnosti: Tvrd / Srednje tvrd i Srednje mekan. Moguće je naručiti madrac u bilo kojoj dimenziji.

Detalje o modelu možete vidjeti ovdje >>>

Gigi Buffon, legendarni vratar talijanske nogometne reprezentacije, zaštitno je lice ove tvrtke.

Za Magniflex kvaliteta je esencijalna. Zato se u proizvodnji koriste isključivo talijanske i europske sirovine te potpuno netoksični materijali, a svi proizvodi su certificirani nizom najstrožih svjetskih certifikata:

CERTIFIED QUALITY WORLDWIDE

Video prezentacija madraca Magnistretch na engleskom jeziku:


Madrac možete isprobati i naručiti u Malom dućanu (iz) snova:
(uz osigurani besplatni parking)

Show room MAGNIFLEX
NUVOLA - obrt za trgovinu i usluge,
Martićeva 33 (Mali Vatikan) / 10000 Zagreb
tel: 5602260 / e-mail: croatia@magniflex.com

www.magniflex.hr
www.magniflex.com
www.facebook.com/magniflexhr

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije