Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hit destinacija

Madonna ovo ljeto stiže s obitelji na Korčulu

madona
Reuters
08.06.2010.
u 19:40

Dolazak su potvrdili brojni slavni gosti, kaže Tania Allen, vlasnica Palače Dimitri Lešić, malog hotela u kojem ispunjavaju svaku želju.

Hoće li se Madonna ovoga ljeta sunčati u jednoj od korčulanskih uvala? A poklonica zdravog života glumica Gwyneth Paltrow jesti pomidore iz vrta bake Luce?

Personalizirana usluga

Taj scenarij, prema pisanju najprodavanijeg britanskog magazina za žene InStyle, koji u lipanjskom broju Korčulu spominje u društvu s Monte Carlom i Saint Tropezom, nije isključen. Autorica taj hrvatski otok, aludirajući na svjetske džetsetere koji su već bili ili tek namjeravaju provesti odmor na Jadranu, proglašava “Otokom okovanim zvijezdama”, a posebno ističe tamošnju Palaču Dimitri Lešić, za koju kažu da je spektakularan hotel, jedno od mjesta za odmor s najviše stila u svijetu.

Inače, taj mali korčulanski hotel sa samo 13 soba najmlađi je hrvatski hotel s ponajviše priznanja. Nakon Sunday Timesa, koji ga je, sa splitskim Vestibulom, hvarskom Adrianom i dubrovačkim Bellevueom, uvrstio u visoko društvo sto najboljih u Europi i nakon ekskluzivnog priznanja utjecajnog magazina za putovanja Conde Nast, InStyleovi komplimenti samo nastavljaju niz.

– Naravno da sjajno zvuči i da nam je svako priznanje drago. Za razliku od Dubrovnika ili Hvara koji su poznati u svijetu, Korčula nije toliko razvikana i utoliko nam više znače ovakvi članci – kaže Tania Allen, direktorica hotela, koja je zbog obiteljskog biznisa u turizmu napustila život u rodnom Londonu. Novinarka InStylea na Korčuli je bila lani, a uvjerila se da se na tom dalmatinskom otoku razvija autentičan oblik turizma.

– Važno je biti poseban, svoj, a gostu pružiti doživljaj i personaliziranu uslugu. Nije dovoljno imati vrhunski hotel – kaže direktorica čiji je hotel smješten u biskupskoj palači iz 18. stoljeća i pet srednjovjekovnih kućišta, uz kuću Marka Pola.

Može i helikopterom

– Za naše goste imamo i jedrilicu te motorni brod ako požele ploviti u zalaz sunca ili večerati na skrovitoj plaži. Za jednu grupu koja nam se najavila ovoga ljeta angažirat ćemo i helikopter. Jednostavno ispunjavamo svaku želju – kaže Tania Allen.

A imućni gosti ne izvolijevaju i ne traže ptičje mlijeko, kako se često misli. Uživaju u skrovitim plažama, otočnoj intimi, upoznavanju s korčulanskim vinima i jelima, a prava im je poslastica druženje s lokalnim umjetnicima. Kada provedu tako ispunjenih sedam dana, uključujući jedan dan najma jedrilice, račun se po osobi često popne na pet tisuća eura. Za većinom strane goste Palače Lešić Dimitri – prava sitnica.

Komentara 18

SA
sargu123
20:13 08.06.2010.

Nadam se da će Jaca Vlaisavljević dočekati tu promotoricu Hrvatskog turizma i , isto tako pokloniti se njenoj sekspilnoj guzici !

IR
ironyx
22:09 08.06.2010.

Eh, sada ih samo vi novinari lijepo pocnite saljetat ko sto ste sa Barad-om i Angelinom pa ce i Madonna kao i oni bilo gdje drugdje samo da je ne gnjave ...

KR
krilnik2
20:11 08.06.2010.

Madona je samo jedna! A ovu pljuzdru ignorirati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije