Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preslatka je

Mačka oduševila ljude svojim blesavim izgledom: 'To je najslađa mačka koju sam ikad vidjela'

Instagaram
31.03.2020.
u 07:00

Ova mačka postala je pravi hit na društvenim mrežama, a sve zbog neobičnih izraza lica koje radi.

Ljubimci su odličan izvor zabave i odvraćanja pažnje, pogotovo u vrijeme izolacije i socijalnog distanciranja. Jedna mačak, Ikiru, zavladao je internetom i društvenim mrežama te oduševio ljude svojim ‘bedastim’ izgledom, prenosi Daily Mail. Na fotografijama Ikiru često plazi svoj jezik zbog kojeg izgleda potpuno blesavo, a njegovi vlasnici te fotografije zatim dijele na društvenim mrežama gdje Ikiru ima više od šezdeset tisuća pratitelja.

Pogledajte kako pravilno oprati ruke kako biste se zaštitili od koronavirusa:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Quack”.. 🦆

Objavu dijeli Ikiru (@neko.ikiru.san)

Ikiru je egzotična kratkodlaka mačka koju su njezini sadašnji vlasnici Emma i Rich kupili kod uzgajivača. Rekli su kako je on sasvim sposoban zatvoriti svoja usta i potpuno je zdrav, ali voli raditi blesave izraze lica i plaziti svoj jezik. Također su rekli kako je on tipična mačka koja voli jesti ribu i raditi nevolje, a uz njegov izgled dobio je i neobično ime po filmu Ikiru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doing a bit of bird watching 🐦

Objavu dijeli Ikiru (@neko.ikiru.san)

Na društvenim mrežama oduševio je ljude. “Ovo je najslađa mačka koju sam ja ikada vidjela”, napisala je jedna korisnica. “Ikiru bi me mogao opljačkati i ja bih mu zahvalila”, našalila se jedna djevojka. “Ne postoji nijedna slika Ikire na koju se ne nasmijem, hvala ti što si moj izvor sreće u ovoj groznoj situaciji”, komentirala je jedna korisnica. 

Upoznajte psića Finleya kojeg uspoređuju s raznim poznatim rock zvijezdama:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije