Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poseban mačak

Preslatki mačak Flathead svojim neobičnim ušima osvojio internet

Julian
13.12.2019.
u 15:43

Presladak crni mačak koji je svojim posebnim i neobičnim ušima izazvao veliku reakciju ljudi i pokorio Internet.

Flathead je crni mačak koji se rodio s jednom zanimljivom karakteristikom, a to su njegove uši koje umjesto da rastu prema gore, rastu na stranu i zbog njih ima ravnu glavu, piše Metro. Potpuno je zdrav i čuje sasvim normalno, ali jednostavno mu uši rastu na neobičan način.

Njegov vlasnik Julian, koji ga je udomio kada je imao samo osam mjeseci, kaže da je ostatak legla imao normalne uši te kako ne znaju zašto njemu uši tako neobično rastu. Pretpostavili su da je to samo jedinstvena genetička mana. Flathead, ili po njegovom nadimku Lil Dude, nema nikakve prepreke u svom životu, osim da ga se druge mačke boje zato što misle da je ljut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sigh...

A post shared by @ flatheadthecat on

No na svu sreću, Flatheadovom bratu, koji ima standardne uši, ne smetaju njegove posebne uši i provode cijeli dan zajedno igrajući se i spavajući. 

Nakon što je Julian objavio Flatheadovu sliku na Twitteru, uskoro je postala viralna i mnogi su se zaljubili u njega i njegove uši. Ako ste se i vi zaljubili u malenog Flatheada, možete ga zapratiti na njegovom novom Instagram profilu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije