Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umor na kvadrat

\"Ma kakav seks, samo me pusti da spavam!\"

žena, posao, umor, ured
Profimedia
02.05.2012.
u 13:34

Trećina Britanaca priznala je da ne izlazi jer im uređivanje za noćni provod jednostavno iziskuje previše truda

Više od polovine Britanaca toliko je umorno nakon što dođe kući s posla da je sposobno jedino izvaliti se – na kauč! Kao glavni razlog za takav sjedalački način života navode – umor.

Istraživanje provedeno na 2700 odraslih pokazalo je da Britanci nakon napornog posla nemaju snage za seksualne igrice s partnerom jer ih više od toga raduje spavanje. No nemaju volje ni za bilo kakve druge aktivnosti ili vježbanje, a zamara ih i chatanje kao i razgovaranje s prijateljima preko telefona. Ipak, između to dvoje radije biraju dopisivanje.

– Manjak motivacije za bilo koju vrstu aktivnosti izlaže ljude riziku za zdravstvene probleme kasnije u životu, uključujući dijabetes tipa 2 – kazao je Zoe Hellman iz Weight Watchersa koji je naručio istraživanje, prenosi Huffingtonpost.

Trećina Britanaca priznala je da ne izlazi jer im uređivanje za noćni provod jednostavno iziskuje previše truda.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
11:45 03.05.2012.

\"Ma kakav seks, samo me pusti da spavam!\" Reče purgerica i ode u Beograd.

VU
vucko
13:21 03.05.2012.

I onda se vrati purgerica i kaze : pa ovi u Beogradu su jos mlitaviji nego ovi nasi !

JI
jimbeam
21:12 03.05.2012.

Living in denial.Ovi na istoku oš uvijek imaju kompleks \"velikih ratnika\" i \"velikih j....\".Pa gospodo na prvo se mogu nasmijat,a što se drugog tiče tu vam priznajem da ste \"veliki j.....\",.........ali samo zato jer vas svi J...,ha,ha,ha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije