Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikad ne bi rekli...

Ma jeste li vi znali tko je marljiviji - muškarci ili žene?

kompjuter, tipkovnica
Reuters/PIXSELL
01.03.2013.
u 10:30

Kad su tijekom ispitivanja dobili priliku da se ustanu od radnog stola, to je učinilo samo 38 posto žena i 52 posto muškaraca.

Muškarci su manje produktivni kad su okruženi ženama, a žene više rade i marljivije su, zaključci su nedavno provedenog desetomintnog eksperimenta. Žene nije tako lako omesti i otpornije su na to te je vjerojatnije da će dovršiti zadatak do kraja. Istraživanje je pokazalo da su žene radile 4,9 minuta tijekom deset minuta eksperimenta, dok su muškarci radili 4,3 minute, piše Daily Mail.

Bez filtra privatnosti koji omogućuje da samo korisnik vidi zaslon svog računala, ispostavilo se da su žene radile 2,5 minute tijekom deset minuta, dok su muškarci radili samo 2,1 minutu kroz isto vrijeme.

Ne samo da žene rade dulje, nego su i marljivije, i ispostavilo se i da žene manje zabušavaju. Kad su tijekom ispitivanja dobili priliku da se dignu od računala, to je učinilo samo 38 posto žena i 52 posto muškaraca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije