Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Luksuzni odmor. Bliže nego ikad.

Megabon
Foto: Megabon
1/7
PR
Autor
PR članak
17.03.2014.
u 08:30

Neodoljiv šarm gradića s najdužom tradicijom turizma na jadranskoj obali. Gradić koji već dugi niz godina mami domaće i strane goste i ostavlja ih bez daha. Mjesto kojem se opet iznova vraćaju. Jedna i neponovljiva Opatija.

U sebi skriva brojne luksuzne hotele s 4 ili 5 zvjezdica. Među te bisere spada i veličanstveni hotel Mozart u koji vas vodi Megabon. Megabon, vodeći portal specijaliziran za hotelske pakete, je za Vas pripremio neodoljiv hotelski paket te će Vas počastiti trodnevnim božanskim odmorom na bazi polupansiona i spa užitcima u hotelskom wellnessu.

Spa raj Vam je nadohvat ruke – posjetite www.megabon.eu i zgrabite ovu odličnu priliku – čeka vas trodnevno opuštanje u elegantnim sobama sa secesijskom atmosferom uz opuštanje u spa oazi s whirlpoolom, japanskom i turskom kupelji te finskom i infra red saunom, uz voćne čajeve i voće za 2 osobe. U paketu dobivate još i besplatno korištenje fitnessa i interneta te dodatnih 10 % popusta na sve ostale wellness usluge.

Hotel Mozart ima 29 soba i suiteva uređenih u duhu secesije, čija je atmosfera nekih prošlih kraljevskih vremena nadopunjena suvremenim potrepštinama sadašnjice: klima uređajima, mini-barom, sefom,satelitskim i PAY TV sustavima te wireless pristupom na brzi internet. Većina soba ima balkone s prekrasnim pogledom na more, dok one bez balkona imaju opuštajući pogled na raskošne vrtove opatijskih vila i zelenilo planine Učke, parka prirode.

Najtoplije ste pozivani da uživate u novouređenom wellness centru, fitnessu i kozmetičkom studiju Mozart. Možete započeti s punjenjem baterija i vraćanjem narušene harmonije uslijed svakodnevnog stresa u wellness oazi. Sjećate li se kad ste zadnji put napravili ono što želite, umjesto onog što morate? Riješite se dnevnog stresa u saunama i kupeljima, zaronite među mjehuriće whirpoola i pustite neka voda odnese Vaše probleme i brige.

Svakako preporučujemo uživanje u Japanskoj kupelji, jedinoj postojećoj u čitavoj državi. Visoko kvalificirano osoblje Kozmetičkog salona Mozart rado će Vam pružiti individualnu uslugu te savjetovati terapiju primjerenu Vašim potrebama i željama. Možda Vaš put ka zdravlju i ljepoti želite započeti u fitness studiju, a nakon tretmana opustiti se uz osvježavajući zdravi wellness napitak na našoj terasi, daleko od znatiželjnih pogleda...

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?