Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

LotusGrill XL za još više užitka

LotusGrill XL
Foto: Promo
1/3
PR
Autor
PR članak
21.07.2017.
u 08:00

LotusGrill roštilj lišen svih mana klasičnog roštilja, a jela sa žara priprema brzo i jednako ukusno.

Druženje s obitelji i prijateljima u prirodi, u vrtovima, na balkonima i terasama mnogima nije potpuno ako nije „začinjeno“ roštiljem. Fini mirisi koji se šire s rešetke roštilja otvaraju apetit.

Jelo s roštilja posebna je poslastica u kojoj nemamo prilike uživati baš svaki dan, reći će mnogi. Najčešći razlog je dugotrajna priprema vatre, a potom i dim, koji štipa za oči, a osobito ako se pripreme vrše na balkonu, pa smeta i susjedima. Ipak, sve to ne mora biti tako. U trgovinama Elipso možete pronaći LotusGrill roštilj, koji je lišen svih mana klasičnog roštilja, a jela sa žara priprema brzo i jednako ukusno.

LotusGrill roštilj je na ugljen, spreman u svega nekoliko minuta. Zaboravite dugotrajno pripremanje vatre, zagrijavanje ugljena i pepeo po svuda. LotusGrill omogućuje roštiljanje na čist, uredan i praktičan način – čak i na plaži ili brodu jer je sasvim siguran za okolinu te se ne morate bojati da će se nešto zapaliti.

Foto: Promo

Ovaj inovativni roštilj patentiran u Njemačkoj iznimno brzo nakon potpale postiže vrlo visoku temperaturu, pa nije potrebno vatru potpaliti puno prije nego što stignu gosti, kao što je to slučaj s klasičnim roštiljem. Ako je temperatura prejaka, okretanjem kotačića učas ćete je smanjiti. K tome, meso je vrlo brzo pečeno pa je užitak zajamčen.

Osam razloga zašto odabrati LotusGrill

  1. Potpun užitak roštilja bez dima: LotusGrill je snažan i savršeno ispeče meso, ribu i povrće.
  2. Zdrav i siguran: Ne stvaraju se kancerogeni spojevi koji nastaju kada masnoća kapa po ugljenu.
  3. Ekonomičan: Troši jako malo ugljena u odnosu na duljinu i kvalitetu roštiljanja.
  4. Prenosiv je i lagan te jednostavan i brz – spreman za uporabu u samo tri minute.
  5. Postiže vrlo visoke temperature: U odnosu na većinu električnih roštilja, LotusGrill ima puno višu temperaturu i puno bolje peče.
  6. Mogućnost regulacije temperature: Samo okretanjem kotačića učas se smanji temperatura.
  7. Malen je i kompaktan: Pogodan je za jedrilice, brodove, male balkone i vrtove.
  8. Vrlo jednostavan za održavanje: Dijelovi LotusGrilla mogu se prati i u perilici posuđa.

Dizajneri su se potrudili LotusGrill učiniti i vizualno dopadljivim te dolazi u više živih boja. Izrađuje se u tri dimenzije: standardnoj dimenziji pogodnoj za pripremu hrane za pet osoba, u XL varijanti pogodnoj za deset osoba te u XXL dimenziji pogodnoj za više od 15 osoba.

Foto: Promo

Posebna ponuda samo u Elipsu:

LotusGrill Silver XL Limited Edition samo u Elipsu! Iskoristite akciju na Lotusgrill silver uz koji dobijete 1 kg ugljena, potpaljivač i specijalnu torbu sa šahovnicom. Akcija traje od 12.06. do 31.08.2017 ili do isteka zaliha. Saznajte više ovdje.

Pogledajte ponudu roštilja ovdje.

Želite prijaviti greške?