Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajoj...

Loša iskustva Hrvata s Tinderom: Prijetnje nožem, krađa novca, loš spoj...

Shutterstock
07.05.2021.
u 10:30

Našlo se i nekoliko osoba koje su ispričale da su ondje pronašle partnera za stabilnu vezu.

Na Redditu je, jedan korisnik iz Rijeke, otvorio temu Tinder iskustva u Hrvatskoj objasnivši da razmišlja o otvaranju profila, ali ne zna koliko to ima smisla u manjem gradu gdje se gotovo svi znaju, barem u prolazu. 

Prvi komentator odmah je rekao da su za njega takve aplikacije besmislene te da ga, kako kaže, podsjećaju na stočni sajam. 

Drugi se javio s pozitivnim iskustvom i rekao da su on i cura zajedno godinu i pol, a upoznali su se na mreži sličnoj Tinderu. "Meni je taj način upoznavanja dobro došao jer općenito imam problema s time da napravim prvi korak, odnosno da iniciram upoznavanje u bilo kojoj situaciji, a znam i donekle dobro komunicirati u pisanom obliku i pokazati pozitivne strane karaktera", napisao je. Isto iskustvo ima i jedna korisnica Reddita koja kaže da su ona i dečko zajedno pune tri godine.

Novi zabrinjavajući trend zgrozio je liječnike: Mladi se 'drogiraju' sirovim, pokvarenim mesom!

Na objavi je osvanuo jedan komentar koji je odmah privukao puno pažnje. Mladić je ispričao iskustvo svog prijatelja koji nije baš dobro prošao, a dokazao je i tamnu stranu ovakvih aplikacija. 

Njegovog prijatelja je djevojka s Tindera pozvala u stan, iako su se jako kratko dopisivali, a on je odmah pristao. Kada je došao pred stan, u jednom zagrebačkom naselju i pozvonio, dočekao ga je njezin partner s nožem u ruci i napao jer je uopće stupio u kontakt s djevojkom. Osim toga, tražio ga je sav novac koji ima kod sebe, pa mu je mladić u strahu dao 2000 kuna gotovine koje je imao u džepu. Mnogi su pitali zašto je uopće imao toliko novaca kod sebe, a kako tvrdi njegov prijatelj, htio je pokazati djevojci da je imućan. "Ostatak neću pričati, ali izvucite pouku iz ovoga."

Foto: Reddit

Dodao je i da je prijatelj bio upozoren od društva da ne ide nepoznatoj djevojci u stan, ali nije slušao.

Muškarac na Tinderu dobio poruku od djevojke s kojom se dopisivao: 'Upravo sam u rađaonici'

1/1
Ključne riječi

Komentara 3

MO
montello
13:53 07.05.2021.

Ma ima svakakvih ljudi na tinderu rijetki budu skupa

DU
Deleted user
11:52 07.05.2021.

šta nije napiso koja je to "slična mreža", da baksuz-tinder hrvati posjete i tu mrežu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije