Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ONLINE IZDANJE

Lonely Planet preporučio hrvatski Unique Travel Set

Luxury Collection
Foto: Promo
1/15
26.04.2017.
u 18:19

Autori u izdanju s više od 11 milijuna posjetitelja mjesečno kažu da biputni set hrvatskih autorica mogao riješiti probleme pakiranja

Vodiča putovanja svjetskog glasa Lonely Planet čitateljima svog online izdanja, s više od 11 milijuna jedinstvenih posjetitelja mjesečno, predstavio je hrvatski Unique Travel Set. Za putni komplet od nepuna dva kilograma sa sedam odjevnih predmeta, koji ženama na višednevnom putovanju omogućuje čak 30 odjevnih kombinacija, Lonely Planet konstatira da bi mogao biti rješenje za probleme s pakiranjem.

Inače, Unique Travel Set, inovativni proizvod modne dizajnerice Katarine Džale i njezine poslovne partnerice Rašeljke Maras, predstavljen je svjetskoj javnosti prije nešto više od mjesec dana kroz Kickstarter kampanju putem koje se do 3. svibnja može kupiti po 30 posto nižoj cijeni od regularne.

Praktični set, uz koji ide i multifunkcionalna torbica, proizvodi se u Hrvatskoj, izrađen je od viskoze, a dostupne su dvije inačice: Unique Travel Set Basic te Unique Travel Set Luxury. Šiva se u tamno sivoj, bež i crnoj boji te XS, S, M, L i XL veličinama, a moguće je odabrati dodatne haljine u drugim, živim bojama.

Kako bi udovoljili globalnom tržištu i raznim tipovima tjelesne građe, osim prema veličini, Unique Travel Set je moguće odabrati i po dužini.

>> Treba nam političko čudo - kolaps na granici ugrožava milijarde eura

>> The Telegraph objavio reportažu: Ovo je Hrvatska koju ne prikazuju u brošurama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije