Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Lone – hotel koji čini razliku

Lone – hotel
Foto: PR FOTO
1/4
PR
Autor
PR članak
29.06.2015.
u 07:15

Za titulu izvanrednog kongresnog hotela potrebno je puno više od velikih dvorana za sastanke, kvalitetne usluge, beskrajnih švedskih stolova i blizine zračne luke. Ono što čini razliku jesu oni sitni detalji koji poslovne sastanke pretvaraju u jedinstvenu kombinaciju posla i zadovoljstva. Od svog otvorenja 2011.g., hotel Lone postao je najistaknutiji suvremeni hotel u Hrvatskoj te prvi član Design hotels branda, a ujedno predstavlja i samo srce Maistrine konferencijske ponude.

Smješten u slikovitom Rovinju, ovaj hotel s 248 smještajnih jedinica raspolaže s čak 10 višenamjenskih dvorana od kojih je ona najveća kapaciteta 650 mjesta te predstavlja atraktivan višenamjenski prostor u kojem se osim konferencija i kongresa mogu organizirati i raznovrsna primanja, banketi, vjenčanja, promocije i drugi događaji. Dvoranu je naime moguće i pregraditi te tako dobiti tri dvorane kapaciteta preko 160 sjedećih mjesta. Nadalje, tu je manja kongresna dvorana kapaciteta 110 sjedećih mjesta te tri manje sale za sastanke.

Ipak najveći odmak od standardne ponude čini osoblje hotela, odnosno mladi tim ljudi koji se ne zaustavlja samo na uspješnim rješenjima i iskušanim formulama već konstantno unosi novosti  s težnjom da svakom gostu priušti jedno posve novo, nadahnjujuće iskustvo. Tako je za ugodniji boravak kongresnih gostiju osmišljeno niz dodatnih ponuda i usluga i to od najsitnijih detalja kao što su besplatni dnevni tisak i WiFi, usluga prijevoza od i do aerodroma, postavljanje plazmi u svim javnim prostorima s prijenosom vijesti putem telopa dok su uz stolove i sjedeće garniture postavljene utičnice za lakše punjenje prijenosnih računala.

S druge strane u hotelu se nalazi nekoliko barova i tri restorana koji nude nesvakidašnje kulinarske kreacije, wellness centar s posebnim tridesetminutnim tretmanima za opuštanje dok se u Night clubu organizira večernja zabava za sve sudionike. Širok raspon polivalentnih dvorana različitih veličina, u kombinaciji s vrhunskom uslugom i najsuvremenijom opremom, osigurava uvjete za besprijekornu organizaciju i najzahtjevnijih kongresa i konferencija.

Osim kvalitete kongresnih kapaciteta i sadržaja, ono što hotelu Lone daje veliku prednost, je i geografski položaj Rovinja kao jedne od najbližih mediteranskih kongresnih destinacija za zemlje srednje i zapadne Europe. Kvalitetna cestovna povezanost te blizina šest međunarodnih zračnih luka prednost su koju cijene svi organizatori i sudionici kongresa.

Moglo bi se reći da hotel Lone sa svojom ponudm predstavlja najoriginalnije kongresno odredište u regiji. Svojim konceptom namijenjen je za gosta koji želi biti inspiriran i ne zadovoljava ga standardno i već viđeno, nego autohtono i unikatno.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?