Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prozvali ju sretnicom

Ljudi se šokirali trudničkim fotografijama jedne majke: ‘Trbuh mi je narastao tek dva tjedna prije poroda!'

Tik Tok
08.12.2022.
u 04:00

Majka Nikki Salazar podijelila je video u kojemu je dokumentirala svoju trudnoću po mjesecima, a njezin trbuh cijelo vrijeme jedva da je bio vidljiv

Za većinu trudnica trudnoća je većinu vremena vrlo naporna jer sposobnost obavljanja svakodnevnih zadataka postaje borba. Zbog trudničkog trbuha, sve od saginjanja i navlačenja čarapa, do pranja zubiju, poprilično je težak zadatak. Međutim, to nije bio slučaj za jednu mamu koju su korisnici prozvali pravom 'sretnicom', zahvaljujući tome što joj je trbuh minimalno narastao kroz cijelu trudnoću, piše Mirror.

Trudnice imaju zaista čudnovate želje, jedu nezdravu hranu, kredu...

1/9

Majka Nikki Salazar podijelila je video u kojemu je dokumentirala svoju trudnoću po mjesecima, a njezin trbuh cijelo vrijeme jedva da je bio vidljiv. 

- Evo kako je izgledala moja trudnoća. Trbuh mi se pojavio tek dva tjedna prije poroda - rekla je mlada mama.

Dijeleći fotografije faza tijekom trudnoće, majka jednog djeteta podijelila je snimke sebe kao trudnice od prvog mjeseca, pa sve do samo pet dana prije poroda. Video je prikupio 2,8 milijuna pregleda, a korisnici su bili u nevjerici zbog nedostatka trudničkog trbuha. No, nekima je to djelovalo kao san svake trudnice. 

 

@nikkisalazar_ maybe next time🥹 #pregnancy #pregnant #baby #momsoftiktok #momtok #how #foryoupage #fyp #foryou ♬ Celebrate the Good Times - Mason

 

- Želim da i moj trudnički trbuh bude takav - napisala je jedna korisnica.

- Trudnoća bez problema s hodanjem, obuvanjem cipela i spavanjem na trbuhu...vi ste vrlo sretna žena - dodala je druga.

S druge strane, neki su u komentarima napisali kako joj baš i nisu zavidni. "Jedan od najvećih strahova mi je da će se bebi nešto dogoditi. Gdje je beba bila? Kako je imala mjesta?!"

Nikki je kasnije objavila još nekoliko videa na tu temu u kojima je odgovorila da je redovito išla na preglede i da je beba bila sasvim u redu.

Postala je baka s 33 godine: ‘Plakala sam kad mi je kćer s 14 rekla da je trudna, ali sada volim kupovati za bebu’  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije