Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljedice pandemije

Ljudi pokazali kako je lockdown utjecao na njihov izgled: Zbog dosade previše jedemo, a kilogrami se gomilaju

tiktok
02.03.2021.
u 10:30

Njih troje, kao i mnogi drugi koji su napravili video usporedbe, kažu kako treba prihvatiti i voljeti sebe bez obzira na fizički izgled i višak ili manjak kilograma.

Punih godinu dana svijet se bori s koronavirusom, a zbog istog su neke zemlje i nekoliko puta išle u lockdown. Nemogućnost izlaska iz kuće i zatvaranje teretana i fitness centara ostavilo je posljedice na mnoge - i to najviše na fizičkom izgledu.

Kako prenosi The Sun, mnogi korisnici društvenih mreža, posebno TikTok-a, pokazali su kako je skoro godinu dana ne kretanja i rada od kuće utjecalo na njih - iz dosade su jeli previše, nisu imali gdje potrošiti kalorije, pa su se kilogrami nagomilali. 

@meazyc333

Anddddd... that’s okay #fyp #bodypositivity #MakeItMagical #VivaCleanHacks

♬ 2020 glow up - Katie Clark

"Ovako sam izgledala početkom 2020. godine, a ovako izgledam sada", počela je video jedna od korisnica i pokazala dvije fotografije na kojima se vidi velika razlika. "I to je skroz uredu", napisala je.

@niebsy

#glowupchallenge #glowdowncheck #foryoupage #StrikeAPosay

♬ 2020 glow up - Katie Clark

Chloe Xandria, zvijezda ove platforme, napravila je isto. Ispričala je kako je početkom 2020. bila u toksičnoj vezi, nesigurna u sebe, izgladnjivala se. Sada, godinu dana kasnije, zahvaljujući lockdownu, ima višak kilograma, ali je puno sretnija i zadovoljnija sobom. Iako je, kako kaže, dobivala prijetnje smrću zbog svog izgleda, odlučila je cijeniti svoje tijeo koje ju je podržalo tijekom pandemije.

Na istu stvar odlučio se i muškarac koji je pokazao kako više ne može obući kombinezon koji mu je do prije godinu dana odlično stajao.

Njih troje, kao i mnogi drugi koji su napravili video usporedbe, kažu kako treba prihvatiti i voljeti sebe bez obzira na fizički izgled i višak ili manjak kilograma.

@niebsy

#glowupchallenge #glowdowncheck #foryoupage #StrikeAPosay

♬ 2020 glow up - Katie Clark

Zbog samo jednog slučaja zaraze cijeli grad stavili u lockdown:

1/3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije