Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašno

Ljubomorna je na brak svog brata pa je smislila plan kako da ga uništi: Ono što je smislila zgrozilo ljude

shutterstock
01.04.2021.
u 15:27

U opisu profila objavila je video svog brata i njegove supruge te detaljan opis onoga što traži.

Kada se radi o braći i sestrama, većinom su svi sretni kada im brat ili sestra pronađu osobu s kojom žele provesti cijeli život. Međutim, jedna žena toliko je ljubomorna na brak svog brata da je odlučila pronaći muškarca koja će natjerati njezinu šogoricu da počne varati te tako uništiti njihov brak, kako piše The Sun.

Na popularnoj aplikaciji za spojeve, Bumble, napravila je profil namijenjen za pronalazak muškarca koji će biti spreman uništiti ovaj brak. U opisu profila objavila je video svog brata i njegove supruge te detaljan opis onoga što traži.

Foto: Reddit

Odlučila testirati 'darežljivost' frajera s kojim je na spoju pa dovukla 23 rođaka na večeru

1/2

- Moj brat i njegova žena, koji su na fotografijama, imaju sjajan brak i svima ga guraju u nos. No, ja tražim muškarca koji će se umiješati u njihov brak i natjerati moju šogoricu na aferu. Pošaljite mi poruku i objasnite zašto biste bili dobar kandidat - napisala je na profilu.

Foto: Reddit

Njezin profil brzo je podijeljen na drugim društvenim mrežama gdje je postao viralan, a mnogi su se zgražavali njezinom idejom. - Zamislite da ste toliko uznemireni tuđom srećom - glasio je jedan komentar, dok je drugi savjetovao: - Umjesto ovog plana, pokušaj svoju energiju usmjeriti u upoznavanje nekog. -

Što ne ostavljati blizu djece? Stručnjaci objavili popis!

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
17:37 01.04.2021.

Zalju bljena u svog brata

Avatar Bujna Plavuša
Bujna Plavuša
16:07 01.04.2021.

Nevjerojatno čime se neki ljudi bave. Zabadaju nos u tuđe odnose, veze, brakove. Htjeli bi sve znati o tuđim privatnim životima i upliću se u stvari koje ih se ne tiču. Ili su duboko nesretni ili su jako besposleni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije