Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PR članak

Ljubiteljima putovanja otvorena su vrata u ekskluzivnost s Destlyjem

putovanje
Destly
12.07.2011.
u 08:00

Ponude su dostupne u određenom vremenu i isključivo članovima kluba, a besplatan pristup omogućen je svima koji vole putovanja i žele si priuštiti luksuzan odmor po izrazito povoljnim cijenama

Skandinavski klub putovanja Destly proširio je svoje djelovanje na Hrvatsku. Ekskluzivni klub s besplatnim članstvom, nakon registracije svojim korisnicima nudi odmore u luksuznim hotelima i odmorištima s popustom do čak 70 %. Na taj način Hrvatska je postala jedna od točki globalnog širenja ove skandinavske agencije u rastu.

Destly je klub ljubitelja putovanja osnovan u Švedskoj u jesen 2010. s tendencijom širenja na međunarodnom tržištu. Aplicira koncept privatnih prodaja, što znači da morate biti članom Destlyja ako želite uživati u atraktivnim ponudama luksuznih hotela i putnih aranžmana.

Ponude su dostupne u određenom vremenu i isključivo članovima kluba, a besplatan pristup omogućen je svima koji vole putovanja i žele si priuštiti luksuzni odmor po izrazito povoljnim cijenama. Registrirati se besplatno može na Destlyjevim stranicama.

Inače, Destly na hrvatsko tržište istupa u suradnji s već visoko etabliranom agencijom za digitalne medije Gingernet. Gingernet je jedna od vodećih agencija u digitalnom reklamiranju i online-marketingu u cijeloj regiji.

– Čvrsto vjerujemo u proširenje naše ponude na rastuće tržište poput Hrvatske, ali i cijele jadranske regije jer prije svega nudimo jedinstvenu ponudu. Zbog uspješne suradnje s partnerom Visit Technology, upravo je Ginger dobio čast predstaviti jedan ovako veliki projekt koji je već naveliko uzeo maha u skandinavskim zemljama. Vjerujem da hrvatsko tržište i te kako ima sluha za ovaj projekt –kazao je Nikola Vrdoljak, direktor Gingera.

Destly AB namjerava se proširiti na druga svjetska tržišta još tijekom ove godine, a kako i sama Louise Brudö, direktorica i jedna od osnivačica Destlyja AB napominje, proširivanje na nove zemlje znači pronalaženje pravih partnera u pravo vrijeme.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije