Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Ljubiteljica čišćenja otkrila: Evo što sve možete očistiti s alkoholnim octom

shutterstock
06.02.2021.
u 07:00

Uz samo malo alkoholnog octa možete očistiti gotovo cijelo kućanstvo

Svi imamo zalihu proizvoda za čišćenje koje svakodnevno koristimo u kući, ali jedna žena smatra da je alkoholni ocat sve što vam treba kako biste savršeno očistili vaše kućanstvo. Poznata kao Laura Cleanaholic na TikTok-u, otkrila je brojne trikova za čišćenje s jednim proizvodom koji djeluje na odjeći, madracu, pa čak i na zahodu, kako piše The Sun.

@lauracleanaholic

✨EASY CLEANING TIPS USING WHITE VINEGAR✨ #cleaninghacks #cleantok #cleanwithme #toiletcleaning #laundryhack #easycleaning #lifehacks #whitevinegar

♬ Work work work work work - Fifth Harmony

Što se tiče vašeg rublja, Laura smatra da je ocat rješenje za tragove dezodoransa koji često ostaju na vašoj odjeći nakon pranja. Predlaže da se malo pošprica po površini odjeće prije stavljanja u pranje. Štoviše, odjeću u boji možete još više osvježiti ulijevanjem jedne šalice octa tijekom pranja. To će vam pomoći ukloniti mirise i odjeću ostaviti izuzetno svježom.

Da biste održali čistoću odjeće, također možete uliti malo octa u glačalo i pustiti da se namače pet do deset minuta prije peglanja odjeće.

Alkoholni ocat također je sjajan za održavanje madraca svježim i čistim, a Laura preporučuje prskanje mješavine octa i vode po površini svaki put kad svučete plahte.

No, nisu samo tkanine na kojima ocat dobro radi, već  je izvrstan i u vašoj kupaonici. Točnije, da biste uklonili kamenac s ruba zahoda. Namočite maramicu octom i ostavite je preko noći u zahodu, a idući dan kamenca više neće biti.

Otkriveno može li jabučni ocat uistinu pomoći pri mršavljenju:

1/8

Komentara 3

MO
montello
17:56 06.02.2021.

super ocat čisti

GE
generacija66
13:03 06.02.2021.

Ocat, soda bikarbona i limun. To je sve što vam treba za čišćenje.

MA
Makava
09:43 06.02.2021.

"Turac"! Eto šta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije