Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorena veza

'Ljubavnica mog supruga ostala je trudna, tako sam tužna i ljubomorna na njihov odnos'

Pixabay
14.05.2022.
u 20:20

Unatoč tome što su prije četiri godine odustali od kontracepcije, njezin suprug i ona nikada nisu zatrudnjeli.

Moja se veza raspala nakon što je ljubavnica mog supruga ostala trudna. Godinama pokušavamo dobiti bebu, ali ništa se nije dogodilo. Sada sam ljubomorna i tužna, pogotovo jer vidim koliko je uzbuđen što će postati tata. Vjenčali smo se prije šest godina, ali dijeliti ga s drugim ženama nikad mi nije bio problem – napisala je jedna žena za The Sun.

Znala je da može i ona imati i druge partnere, ali nije upoznala nikoga tko bi joj se sviđao. Tako je bilo sve dok nije došla njegova sadašnja ljubavnica, koja ima 35 godina. Za nekoliko mjeseci uselila se u njihov dom.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Proveo bi noć sa mnom, a sljedeću s njom. Ima ogroman seksualni apetit, a dogovor je značio da se ponekad mogu dobro naspavati. Dobro sam se slagala s njegovom drugom ženom i sprijateljili smo se. Kad je rekla da je trudna, osjećala sam se iscrpljeno, iako sam se pretvarala da sam sretna zbog nje –nastavila je.

Sve što je htjela u životu je vlastito dijete. No, unatoč tome što su prije četiri godine odustali od kontracepcije, njezin suprug i ona nikada nisu zatrudnjeli. Sad joj je jasno da je problem u njoj i osjeća se kao potpuni neuspjeh.

– Od vijesti o bebi, moj muž je počeo više noći provoditi u krevetu svoje druge žene, a ne u našem. Više se ne osjećam posebno. Zapravo, počinjem se osjećati kao autsajder u vlastitom braku. Već me tri mjeseca nije dotaknuo. Osjećam ljutnju i sada tražim drugog muškarca, iako želim svog muža. Njihovo dijete uskoro dolazi i ne znam kako ću se snaći – otkrila je.

– Malo ljudi uspijeva postići da poliamorne veze funkcioniraju jer, kao što znate, one mogu biti emocionalno zahtjevne. Iako ste prihvatili ovaj dogovor, zvuči kao da je vaš suprug potaknuo ideju. Odjednom ste vi “druga žena” dok će oni biti obitelj. Činjenica da očajnički želite dijete čini to još bolnijim. Recite svom mužu kako se osjećate.  Nemojte spavati s drugim muškarcima da biste ublažili svoju bol ili ga učinili ljubomornim. Na kraju ćete se osjećati samo gore – odgovorila joj je Deidre.

Alfie (80) nakon 20 godina vidio brata i sestru zahvaljujući svom psu ❤🐕

Komentara 1

MO
montello
15:25 15.05.2022.

Ostavi ga jer da te voli ne bi to napravio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije