Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što kažu zvijezde

Ljubavni horoskop za studeni: Evo tko će se smijati, a tko plakati

Tuga, sreća
Foto: Shutterstock
10.11.2018.
u 11:30

Nekima će ovo biti mjesec ljubavi, a nekima će se činiti kao da se nalaze u bezizlaznoj situaciji.

OVAN

Posljednjih tjedana nije bilo sunačnih razdoblja kada je riječ oljubavnim prilikama, no ovaj mjesec bi mogao donijeti promjene. Oni koji su vezama uživat će u društvu voljenih osoba i podići odnos na višu razinu. 

BIK

Studeni za vas donosi novi početak i smirivanje turbulencija na ljubavnom i poslovnom planu. S partnerom razgovarajte o onome što vas muči,  nađite se u sredini i uživajte u onome što ste postigli. 

BLIZANCI

Mogli biste biti vrlo zaposleni u prvoj polovini mjeseca, no nemojte zaboraviti na osobu koju volite. Izvedite je i provedite kvalitetno vrijeme zajedno. Na taj način ćete ostati u harmoniji unatoč nagužvanom rasporedu i nećete slušati prigovore.

RAK

Ako tražite dugoročnog partnera, ovog biste ga mjeseca mogli pronaći. Ako ste u vezi, planirajte neki romantični odmor jer je ljubav na vašoj strani.

LAV

Lavovi će razbijati glavu analiziranjem ponovno i ponovno i borit će se s pesimizmom. Vrijeme je da prestanete donositi zaključke i optuživati partnera. Prošetajte prvo u njegovim ili njenim cipelama da biste znali koliko su udobne...

DJEVICA

Vjerojatno ćete napraviti korak dalje s osobom koju već otprije poznajete. Ostanite iskreni prema sebi  i prema svom partneru.

VAGA

Ovaj mjesec bi mogao biti frustrirajuć za vas. Mogli biste se osjećati udaljeno od svih, a ni veza vas neće ispunjavati. Osjećat ćete dosadu. Vrijeme je da provedete neko vrijeme sami i date sebi odgovore na pitanja što vas zaista muči u životu.

ŠKORPION

Vrijeme je da vašem partneru priznate otvoreno kakve osjećaje imate. Ništa se neće riješiti samo od sebe i vrijeme da zasučete rukave, budite strpljivi i ne komplicirajte.  

STRIJELAC

Bit ćete ekstra osjetljivi ovaj mjesec i razmišljati o svemu što vam se dogodilo u prošlosti. Možda ćete i odbaciti neke ljude iz svog života.

JARAC

Morate pronaći ravnotežu između provatnog i poslovnog života. Isplanirajte neko putovanje s voljenom ososbom ili se družite s prijateljima. Na sve gledajte pozitivno i optimistično. 

VODENJAK

Sreća je na vašoj strani i čini se kako vas ništa ne može uzdrmati. Očekujte zanimljive razgovore sa svojim partnerom, a mogli biste i upoznati nekog vrlo zanimljivog.

RIBE

Imate problema s povjerenjem, intimnošću i financijama. Ipak, nemojte pokušavati pobjeći od njih već se ohrabrite  suočiti se s onim što vas muči na logičan način.

Ključne riječi

Komentara 3

FJ
fran.jakovcevic
13:24 10.11.2018.

Kako to da na sudbinu ne utječu pulsari, kvazari, crne rupe, tamna energija, tamna tvar, gravitacija, mikrovalno zračenje, gama zračenje, super nove..., a uječe 0.0000000000001% zvijezda i sve planete osim: ...zemlje. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

AU
austrougarskigeneral
17:02 10.11.2018.

smijem se a plakao bi

SA
samoborka
17:49 10.11.2018.

Ni horoskop niste u stanju napisati bez tipfelera.. Izgleda da su svi novinari Vecernjeg rodjeni u istom horoskopskom znaku. Magarcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije