Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezde znaju

Ljubavni horoskop za 2014. – Tko će ići sam, a tko sa srodnom dušom pod rukom

Ljubavni par, sreća, ljubav
Foto: Thinkstock
14.02.2014.
u 12:08

Ovnovi se nalaze na raskrižju, a djevice prolaze kroz tihu ljubavnu konfuziju

Tko će voljeti, a tko će biti ostavljen? Tko će kroz godinu proći sam, a tko sa srodnom dušom pod rukom?

Doznajte u ljubavnom horoskopu za 2014. godinu.

OVAN

Proljeće donosi velika ljubavna uzbuđenja i velike odluke u ljubavnim odnosima svakog Ovna. Nalazite se na raskrižju: prekinut ćete višegodišnju vezu/brak i krenuti u rizik života s novom osobom ili ćete ostati sami ako ne donesete odluku. Gotovo da ne možete izbjeći emotivne scene. Od sredine srpnja pronaći ćete zadovoljstvo u ljubavi.

BIK

Sporo ćete napredovati u osvajanjima. Često ćete poželjeti obnoviti bivšu vezu. Obitelj će se protiviti vašem izboru partnera. Mnogi od vas postat će roditelji i preuzeti odgovornost za obitelj. Ako ste slobodni i želite ostvariti sretnu vezu, nemojte biti posesivni niti preozbiljni. Uvažavajte želje osobe do koje vam je stalo.

BLIZANCI

Vama je ljubav poput igre: zanimljiva, ležerna, s puno originalnih zamisli. Više ćete biti skloni prijateljstvu nego emocionalnom odnosu. Ako ste rođeni na početku ovog znaka, biti ćete skloni zaljubljivanju u zauzetu osobu. Budite oprezni jer ćete sigurno doživjeti razočaranje. Izuzetno će vas privlačiti umjetnici i duhovne osobe.

Foto: pixabay

RAK

S izuzetno dobrim samopouzdanjem privlačit ćete osobe intelektualne karizme, pojedince iz elite. Vas će zanimati ekonomski i društveni status partnera i zbog toga ćete biti spremni na žrtve i borbu sa suparnicima. Ipak provjerite sve detalje o potencijalnom partneru jer ''nije zlato sve što sja''. Ako se niste usudili razvesti, sada ćete imati snage za to.

LAV

Prva polovica godine biti će mirna, stabilna, pomalo i dosadna. Niste spremni za izazove jer imate druge prioritete. Od srpnja kreće prava bujica ljubavnih mogućnosti, vrlo zanimljivih iskustava sa strancima. Osvajat ćete ih s lakoćom. Zbog ljubavi ćete putovati u inozemstvo, a neki od vas odlučit će se trajno preseliti u drugu sredinu.

DJEVICA

Prolazite tihu ljubavnu konfuziju s dilemama koje ne možete riješiti. Kako ste inače skloni planiranju i kontroli, ove godine ćete promijeniti vaše navike, otpustiti kontrolu. U vaš život ulazi osoba zbog koje ćete biti spremni stopiti svoj identitet s njezinim, upustiti se i zaplivati niz rijeku života. Uživajte, bez grižnje savjesti.

VAGA

Da ljubav nije idealna i jednostavna, naučit ćete iz dramatičnog ljubavnog iskustva koje vas očekuje u ovoj godini. Osoba u koju ste najviše imali povjerenja povrijedit će vaš ego. Zbog toga ćete biti isprovocirani na sebičnost, egocentričnost i prkosno dati drugima do znanja da vam partner mora pokazati poštovanje, pažnju i ljubav.

ŠKORPION

Ako ste dugo lutali po ljubavnim bespućima i izbjegavali čvrsto se vezivati, ove godine konačno ćete se skrasiti. Napokon ćete pronaći partnera s kojim ste spremni izmijeniti bračne zavjete, roditi djecu i zaboraviti na prošlost. Spremni ste prihvatiti drukčiju kulturu, religiju, jezik, profesiju i prilagoditi se zajedništvu.

STRIJELAC

U 2014. bit ćete skloni kratkim vezama, ljubavnim avanturama bez obaveze. Zanima vas samo sadašnjost, ni prošlost ni budućnost. Važno je da vas osoba prihvaća takve kakvi jeste, da od vas ne očekuje redovito viđanje i da vam daje bezuvjetnu slobodu. Mnogima će partner biti znatno mlađi ili znatno stariji, ali intelektualno kompatibilan.

JARAC

Ova godina velika je prekretnica u vašem shvaćanju ljubavi. Brakovi i veze u kojima duže vrijeme nema radosti završit će gotovo preko noći, bez mnogo problema. Travanj je vrlo dinamičan i nepredvidljiv. Iznenadit ćete sebe i druge. Konačno ćete znati pokazati osjećaje, strast i neodoljivu privlačnost. Nećete oklijevati i odbacit ćete svoj oprez.

VODENJAK

Dok će u proljeće biti sve uglavnom mirno, u drugoj polovici godine slijedi niz uzbuđenja. Nećete davati nego ćete primati. Ljubavi će se događati na poslu, ali ćete zbog poslovnih obaveza često imati ljubavne probleme i svađe. Ne dopustite da obitelj utječe na vaš izbor i ne plašite se osude okoline. Zbog toga ćete dugo skrivati vezu od javnosti.

RIBE

Iako ste na prvi pogled nezainteresirani za ljubav, očekuje vas pravi tsunami: zaljubljivanje ''preko ušiju''. Oslobodit ćete se svih predrasuda, psihičkih blokada i strahova. O vama će netko pisati pjesme, putovati daleko, razumjeti neizrečeno, učiniti sve što poželite da vas usreći. Ostanite malo na ''sedmom nebu'' jer ćete se možda vrlo brzo spustiti na tlo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije