Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što biste vi napravili?

Ljubav iz djetinjstva: Roditelji mladenaca pobjegli zajedno prije vjenčanja!

shutterstock
22.01.2020.
u 16:34

Vjenčanje njihove djece potaknulo je da im se varte stari osjećaji.

Uvijek je dobro kad se roditelji mladenaca dobro slažu i podržavaju svoju djecu, ali ovi roditelji su to preozbiljno shvatili i razvili odnos koji je uništio njihovo vjenčanje. 

Roditelji mladenaca u Indiji pobjegli su zajedno prije njihovog vjenčanja, koje je trebalo biti u veljači, što je natjeralo mladence da otkažu cijelo vjenčanje, piše nypost.com.

Mladenkin otac, iz grada Surta, i mladoženjina majka, iz grada Navarsi, nestali su iz svojih domova prije 11 dana i otada im se izgubio svaki trag. Mladenci su prijavili nestanak, ali sumnjaju u nešto drugačije.

Mladenci su pretpostavili da su pobjegli jer se njihova ljubav iz djetinjstva ponovno rodila i odlučili su biti zajedno.
Iako su izbjegli cijelu katastrofu da to naprave na vjenčanju, mladencima je njihov poseban dan potpuno uništen.

Možda će na kraju priče ipak i biti vjenčanja, ali tko zna hoće li uopće postati muž i žena ili će možda na kraju svega postati brat i sestra.

Pogledajte ljubavne savjete kumica s placa:

Ključne riječi

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
09:26 23.01.2020.

ljubavne bajke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije