Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI SHOPPING

Ljeto u Arena Centru prošlo je u znaku odličnog shoppinga i zabavnih događanja za najmlađe

Ljeto u Arena Centru
Foto: Idejomat
1/5
19.08.2019.
u 08:58

Završavaju godišnji, polako se približava doba godine za nove radne pobjede, ali i nova školska godina. Pripremite se na vrijeme

Ljeto u gradu može biti monotono, ali događanja i sadržaja u Arena Centru ni tijekom ljetnih mjeseci nije nedostajalo. Vrtoglavi popusti i do 70 posto na popularne modne i sportske brendove odjeće i obuće, sve za ljepotu u trgovinama vrhunskih kozmetičkih i make up proizvoda, raznovrstan izbor restorana u kojima možete birati između fast fooda, talijanske i meksičke kuhinje, kino, osvježenja u nekom od kafića i barova i Dječje ljeto, program Dječjih vikend događanja, sve to učinilo je Arena Centar odličnu destinaciju za obiteljsko druženje gdje svatko može pronaći nešto za sebe.

I nikome nije dosadno, pa čak ni djeci. "Tijekom posljednjih mjesec dana, mališani su svaki vikend sudjelovali u tematskim događanjima u okviru Dječjeg ljeta i odaziv je bio odličan," kaže nam Jelena Rašić iz Idejomata, voditeljica programa. Ciklus Dječjih vikend događanja u Arena Centru tijekom kojeg su se mališani igrali, plesali i učili nove stvari pod stručnim vodstvom animatora završio je Hula partyjem.

Foto: Idejomat

Događanja za djecu bila su podijeljena tematski, pa su se mališani osim zabavljanja na Hula partyju, mogli pohađati Školu za detektive, okušati se kao Mali znanstvenici i raditi zanimljive i poučne eksperimente, odmjeriti snage u Ljetnoj Olimpijadi, postati dio Cvjetnog društva i kroz niz igara vidjeti što se sve može s Čarobnom svjetiljkom. Na svoje su došli i roditelji s malom djecom starosti od dvije godine, jer je Arena Centar pripremio Kutak za najmlađe.

Foto: Idejomat

I dok se ljeto polako ali sigurno bliži kraju, u Arena Centru su još uvijek aktualni popusti na dio asortimana. Pa tako još uvijek vrijedi popust od 50 posto na Dormeo nadmadrace, nove cipele možete pronaći u trgovini Mass na finalnom sezonskom popustu od 60 posto, a odjeća za vaše mališane u trgovini Idexe na popustu je od fantastičnih 70 posto. Nemojte zaboraviti na sebe, olakšajte si povratak na posao i osvježite garderobu po povoljnoj cijeni jer u trgovini Kruna mode i dalje traju popusti od 50 posto.

Foto: Idejomat

Vrijeme je i da se polako počnemo pripremati i za novu školsku godinu. U okviru svojeg Back2School programa, u Arena Centru možete na jednom mjestu nabaviti sve što vašim školarcima treba, od novog ruksaka, školskog pribora, jesenske odjeće i obuće te opreme za izvanškolske aktivnosti. Detaljne informacije o popustima, akcijama i najboljim ponudama u Arena Centru možete pronaći ovdje.

Sadržaj nastao u suradnji s Arena Centrom

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije