Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super subota

Prevenirajte nesanicu u 8 koraka i doznajte sve o apiterapiji!

Dobar san
Foto: Thinkstock
1/2
20.08.2015.
u 10:23

Stiže nam bablje ljeto i lagano koračamo prema jeseni. Nahranite kožu i kosu nakon ljeta i budite neodoljivi ove jeseni. No, kako bi njegovanje vaše kože bilo još lakše, donosimo vam vodič o pametnim spravicama za ljepotu. Zablistajte kao što je na našoj naslovnici zablistala Jennifer Lopez, žena koja sa 46 godina izgleda apsolutno neodoljivo.

Uz naše vježbe ostanite u top formi kao svjetska diva. Vježbajte prema biološkom satu i izvucite maksimum iz svake fizičke aktivnosti. Odaberite što vam najbolje odgovara bilo da ste u 20-ima, 30-ima, 40-ima ili imate više od 50 godina. A da biste vježbali bez ozljeda, trebate to raditi pametno. Pročitajte koje su to pogreške vježbača i bez brige se uputite na svoju sljedeću fizičku aktivnost. Možda vas zainteresiramo baš za jahanje koje će topiti kalorije, ali je i prava rehabilitacija za duh i tijelo. A možda odaberete plesanje. Jeste li znali da glazba i pokret mogu služiti kao lijek? Utječu na raspoloženje i zdravlje.

Saznajte sve o apiterapiji i kako pčelinji proizvodi pomažu u njezi kože i zdravlju organizma. Naučite prevenirati i nimalo bezazlene upale grla, uha i nosa. Budući da je riječ o čestim i nerijetko opasnim upalama, vrlo je važno znati kako postupiti kad se bolest pojavi, što izbjegavati i kakvu terapiju provoditi.

Nema ni zdravlja, ni lijepe kože, ni figure bez zdrave prehrane. Naučite koje su prave posude za pripremu vaših omiljenih zdravih poslastica. Ako imate problema s visokim tlakom, nutricionistica Diana Gluhak donosi recepte za regulaciju tlaka.

Nakon godišnjih odmora slijedi povratak u rutinu. To znači puno stresa zbog čega vam je potrebno i puno sna. U osam koraka prevenirajte nesanicu. I šećer na kraju – ljubav. Možda ste se vratili s godišnjeg odmora, ali što se dogodilo na godišnjem ne treba ostati na godišnjem. Pretvorite ljetnu romansu u ljubavnu vezu.

Sve ovo i još puno više čitajte u magazinu Moje zdravlje za samo 14 kuna na svim kioscima.

Foto: VLm

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije