Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za veće uzbuđenje

'Lijeni pas' i 'Oslobođeni misionar': Jeste li isprobali ove poze u seksu?

shutterstock
10.01.2021.
u 21:41

Seks trenerica Amy Levine i edukatorica Kate Kenfield opisale su nekoliko 'vrućih' seks poza koje, ako već niste, možete isprobati - već večeras

Nakon nekog vremena u svemu dođe do zasićenja i stvari počinjemo obavljati rutinski, a ništa drugačije nije ni u seksu, kaže seks edukatorica Kate Kenfield i savjetuje da s vremena na vrijeme 'svog partnera iznenadite' s drugačijim željama i rutinom  u spavaćoj sobi. Pa kad sljedeći put budete goli s partnerom, poručuje Kenfield, isprobajte neku od ovih vrućih seks poza za veću stimulaciju:

'Lijeni pas'

Ova je poza slična 'psećoj', ali oba partnera na krevetu leže ravno na trbuhu. Prednost je što su oboje jednako uključeni, a žena može dodatno stimulirati klitoris s manjim vibratorom, kaže Kenfield.

'Stolica'

Upotrijebite stolicu bez naslona; muškarac neka sjedne, a žena se namjesti na njega dok se rukama se podupire o njegova koljena i stvoriti će osjećaj kao da mu pleše u krilu, objasnila je.

Foto: Shutterstock

'Oslobođeni misionar'

Misionarski položaj ne treba biti dosadan i tradicionalan, a Kenfield preporučuje da upotrebite čvrsti jastuk koji će žena podmetnuti pod svoja leđa, da joj malo podigne stražnjicu. Tako je, dodaje, olakšan i pristup G-točki pa će seks svakako biti uzbudljiviji.

'Držanje za ramena'

Samo se namjestite u misionarsku pozu i noge naslonite noge na partnerova ramena, predlaže seks trenerica Amy Levine. To, objasnila je, pomaže da mu penis bude pod najboljim kutom za stimulaciju G točke, a možete noge i omotati oko njegovog struka.

"Ledena“ Dioklecijanova palača glavna atrakcija na svjetskom Festivalu snijega i leda u kineskom Harbinu

1/5

'Kolica'

Ako se želite maknuti od ležećih seks poza, rukama se oslanjajte o pod, a partner nek vas podigne u ravninu svog struka. On bi trebao stajati nekoliko centimetara udaljen od zida ili uz rub kreveta s blago savijenim koljenima.

Okrenite se prema njemu ruke položite na pod, pa u zrak podignite jednu nogu za koju će vas on primiti. Kad je ta noga 'na sigurnom', dignite i s poda i drugu nogu uz njegovu pomoć, a zdjelicu gurnite unatrag prema njihovoj. Iako je fizički zahtjevno, kaže seks trenerica, isplati se!

Foto: Shutterstock

'Jedan prema drugom'

Ako žudite za dubljom vezom sa svojim partnerom, ovo je poza koju biste trebali isprobati. Neka partner sjedne na stolicu ili na rub kreveta, a vi ga 'zaskočite', predlaže Levine za portal Shape. Tako se za vrijeme seksa možete gledati ravno u oči i tako povećati intimnost među vama.

Snimljen trenutak potresa: “Ne mogu više izdržati, srce će mi stati!”

Trenutak potresa: Novi snažan potres jačine 5,0 pogodio područje Petrinje

Snimljen trenutak potresa: “Ne mogu više izdržati, srce će mi stati!” Video PIXSELL Photo & Video Agency

Objavljuje Večernji list u Srijeda, 6. siječnja 2021.

Komentara 1

MO
montello
17:26 11.01.2021.

kaubojka najbolja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije