Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natječaj

LIFT otvara vrata najboljim mladim dizajnerima

Revija Marije Kulušić
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
28.04.2015.
u 11:54

Poziv na natječaj s navedenim uvjetima te prijavnica objavljeni su na portalu www.fashion.hr gdje će biti objavljena i imena finalista.

Regionalni natječaj LIFT by Perwoll i ove godine bira najbolje mlade modne dizajnere u Hrvatskoj i regiji.

LIFT je tijekom proteklih par godina u zvjezdanu orbitu lansirao mnoga imena mladih dizajnera od kojih su neki danas uspješni i izvan naših granica, a svoje će finale ove sezone doživjeti velikom modnom revijom finalista natječaja, koja će se održati

u sklopu programa FASHION.HR Cruise Collection.

Jedinstvena platforma za razvoj mladih dizajnera iz cijele regije pokrenuta je s ciljem pružanja podrške i profesionalnog vodstva svim talentiranim nadama koje osvoje povjerenje stručnog žirija. Tijekom proteklih sezona LIFT je plasirao danas poznata imena: Moranu Krklec, Coded Edge, Mariju Kulušić, Anu Jagić, te mnoge druge koji su u samo nekoliko sezona pronašli svoje mjesto na modnoj sceni te s velikim uspjehom predstavljaju svoje kolekcije na BIPA FASHION.HR-u. Prošlogodišnja pobjednica Ana Bogdan već je svojim prvim nastupom osvojila naklonost žirija i publike, a nastupivši na tjednu mode BIPA FASHION.HR dvije sezone zaredom, uz bok poznatim modnim dizajnerima, opravdala je povjerenje organizatora LIFT-a. 

„Drago nam je što je svake godine broj prijavljenih kandidata za LIFT sve veći. Kontinuirano pratimo  rad mladih dizajnera i uočavamo jako puno talenta, a naša je misija da ih podržimo i da najboljima među njima pružimo podršku u njihovom kreativnom i profesionalnom razvoju. Dosadašnji primjeri pokazuju nam da smo na pravom putu“, izjavio je Vinko Filipić, osnivač i direktor FASHION.HR-a.

Stručni žiri, u čijem su sastavu svake godine priznati modni stručnjaci i dizajneri, odabrat će u prvom krugu najbolje kandidate koji će u finalu predstaviti svoje modele na modnoj reviji u sklopu FASHION.HR Cruise Collection. Te večeri, koja će biti u znaku mladih zvijezda, žiri će odabrati pobjednika koji će osvojiti jedinstvenu priliku samostalnom revijom predstaviti svoju sljedeću kolekciju na regionalnom tjednu mode BIPA FASHION.HR.

Na natječaj se mogu prijaviti svi studenti studija tekstilnog i modnog dizajna te komplementarnih modnih škola/fakulteta iz cijele regije, bez obzira na status (redovni, izvanredni) i godinu pohađanja studija, te oni koji su diplomirali unazad dvije godine, ako su mlađi od 30 godina.

Poziv na natječaj s navedenim uvjetima te prijavnica objavljeni su na portalu www.fashion.hr gdje će biti objavljena i imena finalista.

>>Ovo je TOP 6 dokumentaraca za sve ljubitelje mode

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije