Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ikona ljepote

Lancôme: Zaljubljeni smo u Emmu Watson, naša ljubav cvjeta...

lancome (1)
Foto: Arhiva VL
1/4
14.03.2012.
u 11:04

Nakon kampanje za miris Trésor Midnight Rose, mlada glumica blista u kampanji za nove ruževe

U kozmetičkoj kući Lancôme kažu da su zaljubljeni u Emmu Watson. Mladu englesku glumicu rođenu u Parizu nazivaju utjelovljenjem suvremene romantike i ponosno ističu da njihova ljubav cvjeta...

Nakon što je “posudila” svoj šarm Lancômeovu mirisu Trésor Midnight Rose, zvijezda filmske sage o Harryju Potteru ambasadorica je i nove kolekcije ruževa za usne Rouge In Love koja je nedavno stigla na hrvatsko tržište.

Ruževi se nude u obilju nijansi koje su podijeljene u tri grupe: za prijepodne, poslijepodne i večer pa je Lancômeova miljenica Emma u takvim situacijama pozirala slavnom fotografu Mariju Testinu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije