Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Restoran 'Rajski kutak – Bindo'

Lako se pristaje na 
sve, mozak tu ne radi

Foto: Marina Boravac
1/2
07.08.2019.
u 15:27

“Rajski kutak – Bindo” izgleda nestvarno lijepo, savršeno uklopljen u šumicu ponad uvale Šunj gdje se nalazi i gdje vas na ulazu dočekuje cvijeće

Na šanku drvene kućice stoje knjige kojima se gosti mogu poslužiti pa u hladu štogod barem prelistati, klinci mogu uživati u kućici ili šatoru dok roditelji u malim jelovnicima u kožnatom uvezu biraju između raznih vrsta jela. Ako ste došli sa psom, njega će dočekati zdjelica sa svježom vodom...

Puno detalja i stila, no najbolje od svega su ležaljke razvučene između drveća u koje se možete zavaliti ako ste došli samo na piće koje ćete odložiti na stol napravljen od panja. Idealne su ležaljke i za odmor od obroka i stola nakon što jedete.

Foto: Marina Boravac

“Rajski kutak – Bindo” izgleda nestvarno lijepo, savršeno uklopljen u šumicu ponad uvale Šunj gdje se nalazi i gdje vas na ulazu dočekuje cvijeće.

Osmijeh je na licu konobara ovog šumskog bara, u hodu malo zapleše s pladnjem, te gostima preporuči što pojesti. Kaže da su majstori za lignje na žaru (s prilogom 90 kuna), i da su ove godine svi “poludjeli” za wokovima (pileći je 80 kuna).

Ta njegova ležernost uz predivni ambijent dovode do toga da čujete samog sebe kako izgovarate “da” kad vam preporučuje da prije no što počnete jesti popijete mojito. Tek poslije shvatite da ste za jedan koktel dali 75 kuna.

Uz to treba znati da se vlasnik “Rajskog kutka” zove Hrvoje. A prezime mu je – Svetac.

Večernjakove zvjezdice

Izbor i kvaliteta jela (DO MAKS. 50 BODOVA) 47

Izbor i PONUDA PIĆA (DO MAKS. 15 BODOVA) 13

POSLUGA I LJUBAZNOST (DO MAKS. 10 bodova) 10

DOJMOVI I PROSTOR (DO MAKS. 20 bodova)  20

UKUPNOST PONUDE (DO MAKS. 5 BODOVA) 5

UKUPNO: 95

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Luring
Luring
11:34 12.08.2019.

Sezona tropa, -200 000 nocenja!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije