Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Lako očistite masnoću u kuhinji: Napravite prirodno sredstvo od samo četiri sastojka!

shutterstock
21.09.2021.
u 07:00

Kombinirani sastojci dobro djeluju u borbi protiv ulja, masti i neželjenih kuhinjskih mrlja

Čišćenje masnoće u kuhinji ponekad može biti zahtjevan posao, ali, kako piše Daily Mail, jedna majka otkrila je odličan trik kako napraviti vlastito sredstvo za čišćenje i olakšati si posao. 

Chantel Mila na svom TikTok profilu @mama_mila_ redovito objavljuje razne savjete i trikove za čišćenje, a njezin sprej od samo četiri prirodna sastojka oduševio je mnoge. Sve što je potrebno za njegovu izradu je - alkoholni ocat, voda, deterdžent za pranje suđa i eterično ulje limuna.

U boci s raspršivačem pomiješajte jednu šalicu octa, jednu šalicu vode, žličicu deterdženta i četiri kapi eteričnog ulja te koristite za čišćenje. Odličan je za prljavštinu i masnoću na kuhinjskim elementima, ali i u cijeloj kuhinja. Kombinirani sastojci dobro djeluju u borbi protiv ulja, masti i neželjenih kuhinjskih mrlja

Njezin video brzo je prikupio gotovo 150 tisuća pregleda, a mnogi su priznali kako jedva čekaju isprobati ovo sredstvo. “Odlično! Uvijek se borim s masnoćom, moram ovo odmah isprobati!”, samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Soda bikarbona može učiniti `čuda` no nemojte je koristiti za ovo...

1/6
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije