Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WELLNES & SPA OAZE

Kupke, saune i vitamin-bar za godišnji iz snova

Amadria Park hotel u Šibeniku
Foto: Promo
30.08.2019.
u 11:15

Amadria Park hotel u Šibeniku ima dva spa centra s bogatom ponudom tretmana

Uživajte u Šibeniku i prirodnim ljepotama koje ga okružuju uz bogate sadržaje Amadria Park hotela za obnovu tijela, uma i duha. Dostupna su vam dva spa centra u kojima se možete prepustiti luksuznim spa tretmanima i masažama ili uživanju u tišini naših opuštajućih zona uz saune i bazene. Smješten pored Amadria Park hotela Ivan, Wellness&Spa Mediterranean Garden na 2900 četvornih metara nudi raznolike tretmane za opuštanje i pomlađivanje. Centar sadrži četiri zatvorena bazena s grijanom morskom i slatkom vodom, saune koje se sastoje od kromoterapije, finske i parne saune s hammamom upotpunjene kupkama s drobljenim ledom, mirne zone s unutarnjim relaksarijem i vanjskim mediteranskim dvorištem, fitnes zone s teretanom i opremom za kardiotreninge, vitamin-bar sa zdravim regeneracijskim napicima, frizerski salon s potpunom uslugom za njegu kose, tijela i noktiju te depilaciju voskom i dobro opskrbljenu wellness trgovinu s profesionalnim spa proizvodima za lice, tijelo i kosu.

Privatna spa zona s 12 soba za masaže i ostale tretmane zaokružuje sadržaje u Wellness & Spa Mediterranean Gardenu, gdje gosti imaju širok izbor 12 vrsta holističkih i specijaliziranih masaža tijela, thai tretmana te devet različitih tretmana lica, spa kupki i još mnogo toga. Postoje posebni tretmani za muškarce, ali i za djecu. Najpopularniji tretman masaže je aromaterapija, po cijeni od 410 kuna, a sastoji se od 50 minuta duboke terapeutske i učinkovite masaže mješavinom esencijalnih ulja po izboru klijenta, koja pomaže u oslobađanju napetosti i uravnoteženju vitalne tjelesne energije. Kao nešto posebno, Amadria Park preporučuje 50-minutnu klasičnu masažu Thai Couple za dvoje ili masažu s četiri ruke koju izvode dva terapeuta istodobno sinkroniziranim pokretima na jednom klijentu.

Cijene tih tretmana, osmišljenih za potpunu opuštenost te oslobađanje od stresa i napetosti mišića, su 800 kuna svaki. Dnevni ulazak u Wellness & Spa Mediterranean Garden za vanjske posjetitelje iznosi 200 kuna za odrasle osobe (od 16 i više godina), a za goste hotela Amadria Park 110 kuna. Ulazak u spa centar uključuje upotrebu fitnes zone, zatvorenih bazena, sauna, papuča, ogrtača i ručnika. Gosti hotela Ivan koriste besplatno zatvoreni bazen uz posebne cijene za ostale sadržaje. Spa Jure dostupan je samo gostima Amadria Park hotela Jure starijim od 18 godina. Sadrži tri vrste sauna – parnu, finsku i bio – mirnu relaksarij zonu, sobe za masažu i tretmane lica, tijela i muške terapije te otvoreni bazen s morskom vodom, ležaljkama i podvodnim masažnim mlaznicama.

Dnevni ulaz u Spa Jure iznosi 70 kuna, a uključuje upotrebu saune, relaksarija i vanjskog bazena. Wellness i spa centri rade svaki dan od ožujka do studenoga od 8 do 20 sati, a odredište su brojnih domaćih i stranih gostiju koji su u Šibenik došli na ljetovanje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije