Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pametna žena

Kupio je ženi premalenu haljinu kako bi je motivirao da izgubi višak kilograma, a njezina osveta oduševila mnoge

TikTok
18.03.2021.
u 22:58

Njegova objava brzo je postala viralna te prikupila više od 18 milijuna pregleda

Svatko želi svom partneru pomoći postići određene ciljeve koje su si postavili, ali nametanje svojih ciljeva na partnere nikada nije dobra ideja. To može potvrditi jedan muškarac koji je htio motivirati svoju suprugu da izgubi višak kilograma, iako ona to nije sama odlučila, pa brzo požalio, kako piše Mirror.

Korisnik TikToka @mike_p_89 podijelio je video u kojem je objasnio kako je primijetio da je njegova supruga u posljednje vrijeme dobila nekoliko kilograma viška pa joj je htio pomoći u mršavljenju i motivirati je na promjenu. Kako bi to napravio, za rođendan joj je poklonio haljinu nekoliko brojeva premalu pa rekao kako je jedva želi vidjeti u njoj, ali nije ni očekivao njezinu reakciju.

@mike_p_89

She’s a savage 🥺 ##tiktokcomedy ##humor ##comedytiktok ##dadjokes ##comedy ##jokes ##joke ##wife ##birthday ##dress ##weightloss

♬ original sound - Mike

- Kada sam došao doma nakon posla jedan dan, na kuhinjskom stolu ugledao sam kutiju kondoma koji su preveliki za mene. Na njima je bila zalijepljena poruka moje supruge koja je gladila: ‘Jedva čekam vidjeti te u njima’ - ispričao je u svom videu.

Njegova objava brzo je postala viralna te prikupila više od 18 milijuna pregleda i 2,6 milijuna lajkova, a mnogi su ostali oduševljeni osvetom njegove supruge. - Zaslužio si to nakon svog dara - komentirala je jedna korisnica, dok se druga složila: - Napravila je što je i trebala. -

Naručila bodi s popularne stranice i dočekalo je prljavo iznenađenje:

1/2
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:38 24.03.2021.

svejedno može navuč - lakše neg da su premaleni.... bezveze, opet besplatna reklama za tuktak, ili je možda i naplatna :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije