Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kad krene po zlu

Kupila je sprej za tamnjenje kože i ostala prestravljena: Izgledam kao Shrek!

Dani Bruce pozelenila nakon uporabe spreja za tamnjenje kože
Foto: facebook
1/6
12.05.2018.
u 09:16

Danni je kupila sprej najtamnije nijanse naziva "tamnije od tame" i pošpricala ga po svom tijelu. Uskoro je počela primjećivati da joj se nešto čudno događa, odnosno da njena koža iz tamne postaje zelena.

Da samotamnjenje može poći po zlu uvjerila se doslovno na svojoj koži više puta 20- godišnja Danni Bruce. Zaljubljenica u proizvode za samotamnjenje, već je nekoliko puta doživjela "katastrofu", ali nikada ovakvu zbog koje je postala hit na društvenim mrežama, ali i u britanskim medijima. 

Danni je kupila sprej najtamnije nijanse naziva "tamnije od tame" i pošpricala ga po svom tijelu. Uskoro je počela primjećivati da joj se nešto čudno događa, odnosno da njena koža iz tamne postaje zelena. Fotografirala se i objavila na društvenim mrežama uz upozorenje drugima da ne kupuju taj proizvod, a na Facebooku je objavila kako se obratila i proizvođaču, no od njega nije dobila odgovor. 

Foto: facebook/Sveti Mihovil/Boris Kačan
Foto: Facebook

"Zelena" Danni ubrzo je dobila nadimak Shrek, a na društvenim mrežama neki su i objavili njenu fotošopiranu fotografiju s licem Fione iz poznatog crtića Shrek. 

Danni se nadala da će dobiti brončanu boju tena, a zbog zelene se smije na svoj račun i odlučila je ne napuštati svoj dom dok se ne riješi te, neprirodne boje kože. 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
10:28 12.05.2018.

bravo linda!

SP
spremni0
11:32 12.05.2018.

linda je novinar godine!!!

ST
Stojko
11:18 12.05.2018.

Karolina je na godišnjem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije