Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šoping vodič

Kupce očekuju popusti, nagrade i brojna besplatna degustiranja

šoping
Anto Magzan/Pixsell
19.02.2011.
u 11:30

Na police trgovina stigle su nove proljetne kolekcije, ali još uvijek se mogu naći i zimske kolekcije snižene do 70 posto

Trgovački centri i ovaj su se vikend potrudili privući posjetitelje. Osim zimske robe koja se još može naći snižena do 70 posto, na police su stigle i nove proljetne kolekcije. Garden Mall ovaj vikend ima besplatnu likovnu radionicu izrade maski inspiriranih tradicijskim maskama iz Hrvatske.

U Mercator centru u Vukovarskoj ovog vikenda započinje program Zdravi, lijepi i fit. Akcija će trajati do travnja, a u tom periodu svi posjetitelji besplatno će se moći upoznati s najsuvremenijim programima uljepšavanja i vježbanja te degustirati zdrave proizvode.

Roses Fashion Outlet u utorak 22. veljače na već snižene cijene poklanja dodatnih 20 posto popusta u dućanima Bulevar Outlet, Puma, Siscia, Rio Rijeka i Shoe Box. U Westgateu do 26. ožujka svaka kupnja u iznosu većem od 100 kuna omogućuje sudjelovanje u nagradnoj igri, a nagrade su put u New York, Pariz, London, wellness...

Ivica Kostelić i njegov kolega Natko Zrnčić Dim družit će se u srijedu 23. veljače u 18 sati s posjetiteljima Westgatea u trgovini Hervis. Akcija od 30 posto čeka i na odabranom Magma home asortimanu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije