Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno i prirodno

Kupaonica ima neugodan miris? Uz pomoć samo dva sastojka možete riješiti problem

Shutterstock
30.10.2019.
u 12:17

Mnogi muku muče s neugodnim mirisom u toaletu, a ovo će riješiti osvježivač prostora od dva sastojka koja svi imaju u svojem domu.

Prije svega obratite pažnju na mjesto od kojeg se širi neugodan miris i probajte riješiti problem. Ako i dalje osjećate neugodan miris, probajte s ovim jednostavnim trikom. Potrebni su vam soda bikarbona i omekšivač rublja, a postupak je lagan.  

Foto: Shutterstock

U malu staklenku stavite sodu bikarbonu i omekšivač za rublje. Soda bikarbona treba činiti većinu staklenke, odnosno treba pokriti pola staklenke, a potom se stavi nekoliko žlica omekšivača za rublje. Soda će upiti omekšivač i prostorom će se širiti ugodan miris.

Staklenku stavite na najvišu policu kupaonice i uživajte u novom, prirodnom osvježivaču zraka. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode: 

Ključne riječi

Komentara 4

PR
prajdali100
15:17 30.10.2019.

Probaćemo.

BA
barbaizamerike
16:04 30.10.2019.

A oneksivaci nisu dobri za zdravlje

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
16:12 30.10.2019.

Ne zvuči loše. Ali meni se čini da je soda nešto kao placebo, u sve je trpate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije